Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στεναχωριέμαι όταν ο γιος μου με ρωτάει αν έχω πατρικό σπίτι»

Καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (2/12) ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την ερώτηση που του κάνει κατά καιρός ο γιος τους και τον στεναχωρεί.

«Είμαι το μικρότερο παιδί της οικογένειάς μου. Ο πατέρας μου, επειδή ήμασταν πέντε αδέρφια και δε μπορούσε να μας συντηρήσει, αποφάσισε να με πάει στο ορφανοτροφείο. Φανταστείτε

τώρα, δεκαετία του 73, ένας κωφός άνδρας με ένα πολύ πενιχρό μεροκάματο, τι να κάνει; Στεναχωριέμαι μόνο όταν καμιά φορά μου λέει ο γιος μου, “εσύ μπαμπά, δεν έχεις πατρικό σπίτι;”.

Του έχω μεταφέρει τις ιστορίες του ορφανοτροφείου σαν παιδικές ιστορίες, σαν παιδικά παραμύθια για να ξέρει ποιο είναι το όνομα που πήρε και γιατί το πήρε. Δε χρειάζεται όλοι οι γονείς να παραδώσουμε στα παιδιά μας σπίτια», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Εννοείται την κοπάνησα από το ορφανοτροφείο. Οι νομοθεσίες τώρα γίνονται γνωστές, τότε δεν υπήρχαν αυτά. Εμάς η εκκλησία μάς μάζεψε. Δραπέτευσα όταν έμαθα από χαρτί ότι είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος και έπρεπε να πάω στον στρατό. Εκεί κατέρρευσα και στενοχωρήθηκα γιατί περνούσα όμορφα. Δύσκολα χρόνια, είχα λόγους να δραπετεύσω… Κοίταγα το παράθυρο της ελευθερίας. Εμένα όλα ήταν σε χρόνο μηδέν».

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: O on camera εκνευρισμός της πρεσβυτέρας -«Ρε αϊ φύγετε από εδώ»

Μελίνα Νικολαΐδη -Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Έτσι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους -Η τρυφερή ανάρτηση του ζευγαριού

Σασμός – Αποκάλυψη: «Θα υπάρξει στο τέλος αυτό που λέμε happy end»

Keywords
Τυχαία Θέματα