Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Η πελάτισσά μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θεωρεί ότι αδικείται»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί (1/7) ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, η οποία κλήθηκε επίσημα να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο ίδιος αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως η 33χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς θεωρεί πως την αδικεί ο τρόπος που σκιαγραφείται η προσωπικότητά της.

«Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια, υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση»,

ανέφερε σχετικά με τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις συνεντεύξεις που έχει δώσει η πελάτισσά του, ο Όθων Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν το έκανε για την δημοσιότητα.

«Ήταν εγκατεστημένοι εκπρόσωποι του Τύπου έξω από το σπίτι της. Η κατηγορούμενη στο ερώτημα “πώς έφυγαν” τα παιδιά της, δίνει την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί που τα εξέτασαν και οι ιατροδικαστές», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: «Αυτή η γυναίκα ήταν κέρβερος, τότε μου είχαν κοπεί τα πόδια»

Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την αποκάλυψη για τον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη

Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για τον ημιτελικό του Survivor -«Ξέρω πως θα κάνουν μια συνάντηση με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα