Σόφια Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Ελπίζω να εμφανιστεί την επόμενη φορά που θα οριστεί η δικάσιμος»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (1/7) η Σοφία Παυλίδου.

Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, το διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά  και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

«Όταν ήρθα στην Αθήνα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά είχα την φορά της νιότης, είχα πάρει λάθος λεωφορείο και μιλούσα

με τον πατερά μου κι έκλαιγα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει και σέξι φωτογραφήσεις, δεν το έχω ξανατολμήσει, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες “διαθέσιμη” αν έδειχνες τα πόδια σου. Έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για τη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, ανέφερε: «Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε, το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος.

Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά».

Για τα παιδιά της και τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο, είπε: «Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σίγουρα πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο».

Διαβάστε επίσης:

Πρω1νό -Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την κατάσταση της υγείας του Φιλιππίδη -«Κινδυνεύει η ζωή του»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μήνυμά της για τον τραυματισμό του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα στο Survivor

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αναγκαστικά ήρθαμε κοντά με τον Άρη στο Survivor» -Το σχόλιο για Ναυσικά και Μυριέλλα

Keywords
Τυχαία Θέματα