Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε στις 12:00 μαζί με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο κ. Καράμπελας έκανε δηλώσεις στις κάμερες έξω από το ανακριτικό γραφείο, κάνοντας -μέσα σ’όλα- λόγο για στυγνή δολοφονία.

«Μετά από σχεδόν δύο μήνες ερευνών σε συνδυασμό και με τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, οι εμπειρότατοι

αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θάνατο με λήψη της ουσίας κεταμίνης. Τα συμπεράσματα αυτά των προανακριτικών αρχών επιβεβαίωσαν ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια, τόσο σε πρώτο χρόνο με την έκδοση του εντάλματος σύλληψης όσο και σε δεύτερο χρόνο με την προφυλάκιση της κατηγορούμενης. Ο εντολέας μου, όπως και ο ίδιος σας είπε, μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη.

Πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε από την κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα, αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε τουλάχιστον απόπειρες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την οποία σήμερα ενημερωθήκαμε. Με τα δεδομένα αυτά εμφανιστήκαμε σήμερα αυτοβούλως και δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κύριος Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει αυτή την κατηγορία και την υποστηρίζει προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του», ανέφερε ο κ. Καράμπελας.

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση στην υποστήριξη κατηγορίας από τον Μάνο -«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά -Αυτό είναι το φύλο του μωρού!

Μανώλης Μαυροματάκης: «Με σήκωσε στον αέρα και θα με σκότωνε, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα