Δίδυμος και Σχέσεις: Τα 5 tips που πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με Δίδυμο

Ο Δίδυμος είναι ένα περίπλοκο ζώδιο. Είναι διπρόσωπος αλλά όχι με την κακή έννοια της λέξης. Ανάλογα με το με ποιους συναναστρέφεται ένας Δίδυμος μπορεί να δείξει ένα διαφορετικό προφίλ. Αυτό δεν το κάνει επίτηδες αλλά του βγαίνει αυθόρμητα μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Έτσι μπορεί σε σένα να δείχνει πως είναι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος αλλά σε άλλους φίλους σας να δείχνει ένα πιο κλειστό προφίλ.

Αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο τότε ΑΥΤΑ τα 5 πράγματα θα πρέπει να προσέξεις στη σχέση σας:

#1. Να είσαι πάντα ειλικρινής μαζί του γιατί

ο Δίδυμος απεχθάνεται τα ψέματα. Ό,τι και αν σκέφτεσαι μπορείς να νιώσεις άνετα και να το μοιραστείς μαζί του αρκεί να είναι η αλήθεια.

#2. Αν τον κοροιδέψεις με τον οποιονδήποτε τρόπο τότε αυτόματα μπαίνεις στη μαύρη λίστα. Πες του αυτό που σκέφτεσαι χωρίς περιστροφές και να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει πολύ.

#3. Η απιστία είναι κάτι που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχωρήσει ένας Δίδυμος. Αν νιώσεις συναισθήματα για κάποιον άλλον άνθρωπο είναι προτιμότερο να του το πεις πριν κάνεις κάτι γιατί με αυτόν τον τρόπο θα τον κρατήσεις στη ζωή του έστω και σαν φίλο.

#4. Ο Δίδυμος δεν αντέχει να του στερούνε την ελευθερία. Αν νιώσει καταπίεση πάνω σε οποιοδήποτε θέμα θα αντιδράσει πολύ άσχημα και τότε όντως θα δεις απέναντί σου ένα άτομο που δεν θα σου θυμίζει σε τίποτα τον Δίδυμο που ήξερες.

#5. Ο Δίδυμος θέλει να του μιλάς όμορφα και να του φέρεσαι με σεβασμό. Αν το κάνεις αυτό τότε θα τον έχεις στο πλευρό σου για πάντα. Ο ίδιος εκτιμάει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που είναι πιο τρυφεροί και σωστοί απέναντί του, όπως άλλωστε και τα περισσότερα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Ζυγός και Σχέσεις: Τα 5 πράγματα που θα τον βγάλουν εκτός εαυτού

Πρω1νό 12/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Υδροχόος: ΑΥΤΑ τα 6 ζώδια είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις υγιή σχέση μαζί τους

Keywords
Τυχαία Θέματα