Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τις over the knee μπότες που τελειώνουν πάνω από το γόνατο, μια τάση που ξέρουμε πολύ καλά πόσο την αγαπάτε και την ακολουθείτε πιστά κάθε Φθινόπωρο και Χειμώνα.

Αν και μπορείτε να τις φορέσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, από το πρωί έως το βράδυ, ο ωραιότερος και πιο θηλυκός ever είναι να τις συνδυάσετε με ένα μίνι φόρεμα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, πετρόλ, μίνι, με λάστιχο από σούρες στο μπούστο, τετράγωνη λαιμόκοψη, μακριά μανίκια με ελαστικότητα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι custom made, over the knee μπότες, δερμάτινες, μπρονζέ, μεταλλικές, με την υπογραφή, Bilero. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Για να βρεις κι άλλους τρόπους να φορέσεις τις over the knee μπότες σου, δες προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dress a.s. a Queen of Fashion (@asaqueenoffashion)

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/1

Keywords
Τυχαία Θέματα