Beauty εμμονή: Δείτε ποιο προϊόν χρησιμοποιεί η Alicia Keys “χίλιες φορές την ημέρα”!

Την Alicia Keys δεν την αγαπάμε απλώς… την λατρεύουμε. Το make up free look της είναι απίθανο και αποδεικνύει πως είναι υπερήφανη για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ατέλεια που έχει στο πρόσωπό της.

Η ίδια κατά καιρούς αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης γιατί μπορεί να μην χρησιμοποιεί συχνά προϊόντα μακιγιάζ αλλά φροντίζει το δέρμα της σχολαστικά.

Ξεκινά την περιποίηση κάθε πρωί με το Osmosis Beauty

Gentle Cleanser και στη συνέχεια συνδυάζει τις μάσκες Probiotic Mask Powder και Aloe Vera calming Gel του αγαπημένου της beauty brand, Epicuren Discovery. Τις αφήνει να δράσουν για 20 λεπτά και ψεκάζει όλο το πρόσωπό της με το Sacred Rosewater Spray.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως το συγκεκριμένο σπρέι με ροδόνερο εκτός από το πρόσωπο το απλώνει και σε όλο το σώμα της και μάλιστα “χίλιες φορές την ημέρα” όπως η ίδια υποστηρίζει. Και συνεχίζει: “Το τριαντάφυλλο ανοίγει την καρδιά. Γι΄αυτό προσφέρουμε τριαντάφυλλα σε όποιον αγαπάμε. Όλοι χρειάζεται να ανοίγουμε την καρδιά μας” λέει η Keys.

Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει 100 % έλαιο από τριαντάφυλλο που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ειδικά τις μέρες που η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή. 

Η Keys έχει πάντα μαζί της και το αντηλιακό της. Πρόκειται για το Epicuren Discovery Propolis Sunscreen SPF 45. “Η επιδερμίδα μου είναι πολύ ευαίσθητη γι’ αυτό επιλέγω ελαφριές φόρμουλες. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι απίθανο και νιώθω μεγάλη ασφάλεια κάθε φορά που το απλώνω”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Epicuren Discovery (@epicuren) στις 22 Μάι, 2020 στις 3:09 μμ PDT

Και κάπου εδώ θέλουμε να τονίσουμε πως μας αρέσει πολύ ο τρόπος σκέψης της Keys. Ακόμη και το κεφάλαιο “ομορφιά” το προσεγγίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Όσον αφορά τώρα στα αγαπημένα της προϊόντα, δεν υπάρχουν στη χώρα μας, αλλά μπορείτε να τα βρείτε μέσω διαδικτύου. Εμείς το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα για την ομορφιά και την περιποίηση:

Οι celebrities δεν βγαίνουν ποτέ χωρίς το άρωμά τους κι εμείς γνωρίζουμε τα αγαπημένα τους -Δείτε ποια είναι!

H Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα