Δέσποινα Βανδή: Το δημόσιο φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την πρεμιέρα που έκανε χτες (6/5)  σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται σύντομα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της, Μελίνα, η οποία αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο.

Για τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με

τον σύντροφό της, είπε: «Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ, ούτε και στο παρελθόν είχα αλλά ούτε και τώρα να το κάνω για να προκαλέσω. Όχι. Δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή είμαι ευτυχισμένη. Αυτό».

Σχετικά με την απόφαση της κόρης της να σπουδάσει στο εξωτερικό, σχολίασε: «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο».

Mετά το τέλος της εμφάνισής της, η τραγουδίστρια έκατσε στο τραπέζι του συντρόφου της και εκεί αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο μετά το 06:40.

Διαβάστε επίσης: 

Κωνσταντίνα: Απαντά για την αποχώρησή της από το σχήμα με τη Σαμπρίνα – «Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες ήταν οι διαφωνίες μας»

Συγκινεί ο Άρης Καβατζίκης: «Ο θάνατος του αδελφού μου με πήγε πολλά βήματα πίσω»

Παύλος Σταματόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια της υγείας του -Το μήνυμα που έστειλε

Keywords
Τυχαία Θέματα