Αυτοί είναι οι καλοκαιρινοί πειρασμοί που πρέπει να αποφεύγεις σε κάθε περίσταση!

Ο καιρός είναι τέλειος και σε λίγο θα φορέσεις το μαγιό σου για να κάνεις το πρώτο σου μπάνιο -αν δεν είσαι από τις τολμηρές που έχουν ήδη βουτήξει.

Στο τέλος της Άνοιξης όμως και κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού η αλήθεια είναι πως το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα χαλαρώνει, τα deadlines δεν είναι καθόλου ασφυκτικά και οι παρεκκλίσεις από τη διατροφή είναι σύνηθες φαινόμενο.

Για να μην φτάσεις λοιπόν να δεις τις φούστες και τα σορτσάκια

σου να στενεύουν ξαφνικά, διάβασε παρακάτω όλα όσα θα πρέπει να αποφεύγεις.

Στα γεύματα
Τράβα ένα μεγάλο Χ στα τηγανητά, τις έτοιμες σάλτσες -έχουν πάντα αλάτι, ζάχαρη και εκατοντάδες θερμίδων και πες ναι στα snacks θαλασσινών, όπως είναι το cocktail γαρίδας ή τα φρέσκα λαχανικά με την προσθήκη λεμονιού και λίγου ελαιόλαδου.

Στην πισίνα
Το παγωτό ειδικά κάτω από τον καυτό ήλιο είναι ό,τι πρέπει, αλλά σε συμβουλεύουμε να μην το παρακάνεις. Πάρε καλύτερα έναν παγωμένο φρέσκο χυμό ή ακόμα και μια κρύα σοκολάτα -expert στο να ενεργοποιεί τις καύσεις.

Σε γενέθλια ή party
Προσπέρασε με αυτοπεποίθηση τα τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκαι και γενικά όλα τα σφολιατοειδή, τα πατατάκια και φυσικά τα αναψυκτικά και γέμισε το πιάτο σου με τοστ με γαλοπούλα, κριτσίνια ή σαλάτα.

Στην παραλία
Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα cocktail αλλά σε παρακαλούμε πολύ κάντο γιατί θα είναι σίγουρα γεμάτο ζάχαρη, σιρόπι κτλ. Όταν διψάσεις προτίμησε cocktails με βότανα, μυρωδικά, λεμόνι και σόδα που δεν θα σε πρήξουν ή κάποιο ice tea.

Φώτο: Unsplash 

Μια ματιά ακόμα:

Αλμυρό Κέικ -ΒΙΝΤΕΟ!

Φανταστική σούπα Κολοκύθας (βελουτέ) -Μπουκιά και απόλαυση!

Basque Burnt Cheesecake: Δείτε πως θα φτιάξετε το καμένο τζιζκέικ των Βάσκων -Απλά συγκλονιστικό!

Φανταστικά Spring Rolls με λαχανικά και γλυκόξινη σάλτσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα