Δέσποινα Βανδή: Η ενόχληση της τραγουδίστριας με τις κάμερες στο αεροδρόμιο -«Κάθε φορά η ίδια ιστορία»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν για λίγες ώρες στη Ρώμη, προκειμένου να περάσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Αυτή η φωτογραφία μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, στάθηκε αφορμή για να ευχηθεί με αυτό τον τρόπο για τα γενέθλια του ηθοποιού.

Ωστόσο, το ζευγάρι επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα

εθχές, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή έπρεπε να εμφανιστεί στο live του J2US.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τους περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της από την παρουσία αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Παιδιά, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Να σας πω. Το καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά αυτό για εμάς αρχίζει και γίνεται λίγο… Κάθε φορά στο αεροδρόμιο η ίδια ιστορία. Ευχαριστούμε πολύ. Σας καταλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να μην κάνει καμία δήλωση.

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και αποκαλύπτει ότι θα κάνει τη ζωή της βιβλίο

Βίκυ Καγιά: Η αντίδρασή της μετά τις αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM

Γιάννης Μάρκου: Σε καταστολή νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας -«Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές»

Keywords
Τυχαία Θέματα