All Star Survivor: Πρώην παίκτης ζητάει 10.000 ευρώ για να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο

Ο James Καφετζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε στο ενδεχόμενο να βρίσκεται στο «All Star Survivor». Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που κέρδισαν την αγάπη του κοινού και συζητήθηκαν έντονα. Συνεπώς, η παραγωγή του Survivor επιθυμεί να τον εντάξει στο «All Star Survivor».

«Έχει γίνει

μία κρούση για το “All Star Survivor”. Ο Γιώργος Λιανός ήρθε στη Ρόδο αλλά δεν συζητήσαμε κάτι για το παιχνίδι. Έχει υπάρξει ένα ενδιαφέρον αλλά εγώ τους είπα ότι δουλεύω τώρα και να τα πούμε στο τέλος τη σεζόν», αποκάλυψε αρχικά ο James Καφετζής.

Όταν η Έλενα Πολυκάρπου του ανέφερε ότι το ποσό που προορίζεται για κάθε παίκτη του «All Star Survivor» είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο James Καφετζής είπε: «5.000 την εβδομάδα έπαιρνε ο Τριαντάφυλλος. Αν δεν πάρω εγώ τα διπλά από τον Τριαντάφυλλο δεν πάω. Εγώ δεν έχω πει κάτι για την επιλογή των άλλων παικτών. Το παιχνίδι είναι αυτό και πρέπει να μπεις μέσα και να παίξεις. Ο Αλέξης Παππάς είναι αδερφός πλέον».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο ίδιος ανέφερε: «Για μένα θα ήταν λάθος αν μπει ο Ντάνος γιατί είναι πάνω από το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμα:

 Τατιάνα Στεφανίδου: Πρεμιέρα για το «T-live» – «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά…»

 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη -Ορφέας Αυγουστίδης: Το spoiler που έδωσαν για τον ρόλο του Στέλιου Μάϊνα στον Β΄ κύκλο του «Σασμού»

 Ελένη Μενεγάκη: «Τολμώ να πω ότι πιο πολύ σκέφτομαι τη Φαίη γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα