Δες τις τάσεις, κέρδισε δώρα και δοκίμασε τα trends της σεζόν στο ανανεωμένο κατάστημα της BSB στην Ερμού!

H BSB, το αγαπημένο μας brand ανανεώνεται, μεγαλώνει και έρχεται ακόμα πιο κοντά σου με το Re-opening του καταστήματός της στην οδό Ερμού, αυτό το Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Μην χάνεις χρόνο! Πήγαινε από το πρωί μαζί με τις φίλες σου και κάνε τις αγορές σου, κερδίζοντας δωροεπιταγές, αλλά και συλλεκτικές shopper bags του brand -διάβασε παρακάτω όλες

τις λεπτομέρειες.

Το κατάστημα είναι στην καρδιά της Ερμού, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία και είναι χωρίς καμία αμφιβολία αυτό που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης.

Αφιέρωσε λοιπόν το Σάββατο σε εσένα, κάνε τη βόλτα σου στην όμορφη Ερμού, πιες τον καφέ σου στα ωραία cafe της περιοχής, κάνε τα ψώνια σου στην BSB και ανανεώσου για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Το κατάστημα επεκτάθηκε για να μπορείς να απολαύσεις ακόμα καλύτερα τις αγορές σου, αφού πια έχει περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ για τις καθημερινές και βραδινές σου εμφανίσεις.

Είναι μάλιστα το μεγαλύτερο της αλυσίδας και το shopping εκεί είναι μοναδική εμπειρία που πρέπει να τη ζήσεις – σίγουρα δεν θα την ξεχάσεις ποτέ.

Η τέλεια και σούπερ ενημερωμένη συλλογή της BSB για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2018 – 2019, περιλαμβάνει όλες τις κορυφαίες τάσεις που είναι:

#1. Έντονα χρώματα
#2. Total black and white σύνολα
#3. Γούνες και layered πανωφόρια
#4. Πουλοβεράκια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες
#5. Suit dresses
#6. Jumpsuits
#7. Ασημί details
#8. Συνδυασμό υφών
#9. Επιρροές από τη δεκαετία των 80’s
#10. Animal prints

Τέλος, να σου πούμε το ωραιότερα νέο… Με αγορές άνω των 100 ευρώ κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ και αν είσαι μέσα στις 200 τυχερές θα φύγεις μαζί με την συλλεκτική shopper bag BSB.

Διαβάστε ακόμα: Έλα παραδέξου το! Δεν θα ήθελες να πηγαίνεις στο γραφείο με το συνολάκι της Naomi Watts;

Keywords
Τυχαία Θέματα