Δες τις αντιδράσεις όλων των ζωδίων στη νέα…καραντίνα! (Μέρος ΙΙ)

Κάθε ζώδιο αντιδρά εντελώς διαφορετικά στο άκουσμα μιας νέας καραντίνας και παρακάτω θα δεις όλες τις αντιδράσεις τους. Κάποιοι δέχονται ψύχραιμα τη νέα καραντίνα και άλλοι είναι έτοιμοι να φρικάρουν… Χτες είδαμε πώς αντιδρούν οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Λέοντες και οι Παρθένοι και σήμερα θα ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα ζώδια.

#Ζυγός
Ο Ζυγός είναι η προσωποποίηση της ευτυχίας και της αισιοδοξίας

και έτσι προσπαθεί να μην το βάζει κάτω ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Θα βρει τρόπους για να περάσει ωραία ακόμα και μέσα στο σπίτι του κάνοντας αυτά που αγαπάει περισσότερο.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός θέλει να ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες των ειδικών σχετικά με τον κορονοιό. Δεν πρόκειται να κάνει καμία παρατυπία και θα μένει στο σπίτι, θα προσέχει την υγεία του και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει υγιής.

#Τοξότης
Ο Τοξότης νιώθει να κλείνεται λίγο παραπάνω στον εαυτό του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δεν θα μοιράζεται εύκολα τα συναισθήματά του και θα περιμένει να περάσει όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση μέχρι να αρχίσει να μοιράζεται και πάλι.

#Αιγόκερως
Είναι ένα από τα ζώδια που νοιάζονται περισσότερο για τους συνανθρώπους τους παρά για τον εαυτό τους. Στην καραντίνα θα φροντίσουν να είναι καλά η οικογένειά τους αλλά και όσοι έχουν ανάγκη.

#Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι τόσο ανεξάρτητοι που το μόνο που θέλουν περισσότερο στην καραντίνα είναι να έχουν μπόλικο alone time. Αν τύχει να περνάνε την καραντίνα με άλλους ανθρώπους θα προσπαθήσουν και πάλι να δημιουργήσουν χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους.

#Ιχθύς
Ό,τι περνάει από το χέρι τους θα το κάνουν ώστε να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Θα φτιάξουν μάσκες, θα γίνουν εθελοντές και γενικά θα συνεισφέρουν πολύ στη μάχη κατά της πανδημίας.

Διαβάστε ακόμα: Tα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα στην καραντίνα και τα 3 που θα τη μισήσουν…

Κρύσταλλοι και ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα μας αποκαλύπτει ποιο να επιλέξουμε για να έχουμε περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή μας

Προσοχή! Προσοχή! Σήμερα αποκαλύπτουμε το πιο αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα