Δες τα φορέματα που επιλέγουν οι πιο γνωστές fashion blogers στον κόσμο και πώς τα φοράνε!

Οι αγαπημένες μας fashion bloggers λατρεύουν τα φορέματα και μας δείχνουν ποια επιλέγουν για αυτή τη σεζόν αλλά και πώς τα συνδυάζουν.

Η Mary Lawless Lee του Happily Grey είναι έγκυος και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια επιλέγει στενά φορέματα που τονίζουν την κοιλίτσα της και τα συνδυάζει με sneakers για περισσότερη άνεση. Το

πράσινο ριγέ φόρεμά της ταιριάζει τέλεια με το μικροσκοπικό τσαντάκι της από μπαμπού! Δεν συμφωνείς;

H Aimee Song φοράει ένα από τα αγαπημένα μας prints του καλοκαιριού που είναι…τα φρούτα! Η ίδια συνδυάζει το outfit με λευκά sneakers και λευκές κάλτσες.

Η Julie Sarinana επιλέγει μάξι φόρεμα με εντυπωσιακό σκίσιμο και το «παντρεύει» με εσπαντρίγιες και φουλάρι στα μαλλιά. Το φόρεμά της έχει αρκετά μεγάλο ντεκολτέ και γι’αυτό φοράει μερικές λεπτές αλυσίδες και μενταγιόν, για να το «γεμίσει» λιγάκι στιλιστικά.

Η Julia Engel είναι επίσης έγκυος και επιλέγει ριγέ φόρεμα που δένει στο ύψος της κοιλιάς της. Η όμορφη blogger ολοκληρώνει το look της με πορτοκαλί τσαντάκι και κόκκινο κραγιόν.

Η Negin Mirsalehi λατρεύει τα shirt dresses και θα τη δεις συχνά να τα υιοθετεί στην καθημερινότητά της. Εδώ φοράει λευκό πουκάμισο με καφέ ζώνη και cow boots.

H Chiara Ferragni φοράει κίτρινο φλοράλ μίνι φόρεμα και το συνδυάζει με λευκά πάνινα παπούτσια και πολλά αξεσουάρ.

Η Leonie Hanne κλέβει τις εντυπώσεις με ένα υπέροχο μίνι φλοράλ φόρεμα που το ταιριάζει με ασορτί τσαντάκι και statement σκουλαρίκια. Η Leonie ενισχύει λίγο το στιλ της με δύο hair clips στα μαλλιά της! Πώς σου φαίνεται το look της;

Διαβάστε ακόμα: Οι μπότες του καλοκαιριού! Δες ποιες είναι και πώς να τις φορέσεις

Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Ντούσκα, Τάμτα: Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί της Eurovision;

Η Zendaya φοράει το δερμάτινο παντελόνι της όπως θα ήθελες να το φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα