Φεστιβάλ Καννών: Οι ωραιότερες beauty εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων!

Το Φεστιβάλ Καννών είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τον Ευρωπαϊκό κυρίως Κινηματογράφο. Οι celebrities θα δώσουν και πάλι το παρόν κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, κομψές και σοφιστικέ μιας και τις εμπνέει το μέρος. Οι Κάννες άλλωστε είναι συνδεδεμένες με τις εμβληματικές stars περασμένων δεκαετιών οι οποίες έχουν αφήσει ιστορία με τη συμμετοχή τους αλλά και τις εμφανίσεις τους το κόκκινο χαλί.

Άλλωστε διοργανώνεται τα τελευταία

72 χρόνια και από εκεί ξεκίνησαν όλες οι τάσεις. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Elizabeth Taylor με τη διαμαντένια τιάρα της το 1957 που έκανε τα αξεσουάρ μαλλιών σήμα κατατεθέν με αποτέλεσμά από εκεί και στο εξής να κάνουν την εμφάνιση τους stars με υπέροχα headpieces. Ή την Jane Birkin με το no make up look πολλές δεκαετίες πριν γίνει hugh trend. Το Φεστιβάλ Καννών ήταν και παραμένει μια πασαρέλα υψηλής αισθητικής και κουλτούρας που μας χαρίζει συγκινήσεις και ιδέες κάθε χρονιά.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων αλλά και κάποιες περασμένων δεκαετιών που αξίζει να δείτε και να θαυμάσετε.

Elizabeth Taylor 1957: Η πρώτη που εμφανίστηκε με αξεσουάρ μαλλιών στις Κάννες. Φυσικά ήταν μια τιάρα από διαμάντια και στοίχιζε μια περιουσία.

Catherine Deneuve, 1966: Η Γαλλίδα ηθοποιός με chic και θηλυκό φιόγκο στα μαλλιά με αφέλειες πολλές δεκαετίες πριν γίνει trend.

Jane Birkin, 1974: Το είδωλο και η αιώνια πηγή έμπνευσης των Γαλλίδων, με no make up look και ανέμελους κυματισμούς στα μαλλιά.

Princess Diana, 1987: Με το κλασικό της χτένισμα και το nude make up look που έμειναν αξεπέραστα.

Lea Seydoux, 2013: Με κλασικό, χαμηλό κότσο και γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ αποδεικνύει ότι οι Γαλλίδες γνωρίζουν τον τρόπο να δείχνουν κομψές χωρίς να προσπαθήσουν πολύ.

Lupita Nyong’o, 2015: Με έναν από τους εμβληματικούς, πλέον κότσους που είχε στολίσει με ένα τέλειο headband και φούξια, λαμπερό κραγιόν στα χείλη.

Marion Cotilliard, 2014: Κλασική γαλλική ομορφιά και φινέτσα.

Brigitte Bardot, 1956: Baby bangs, winged eyeliner και έντονα χείλη. Όλες οι τάσεις της τελευταίας σεζόν σε ένα από τα πιο sexy πρόσωπα ever.

Charlotte Gainsbourg, 2009: Η κόρη ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας (Jane Birkin) αποδεικνύοντας ότι το ανεπιτήδευτο και cool look είναι χάρισμα.

Kristen Stewart, 2016: Το αγοροκόριτσο που αναδεικνύει την υψηλή αισθητική με έναν ξεχωριστό και απόλυτα δικό της τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

To ωραιότερο top knot το έκανε η Lily Collins και πρέπει να το αντιγράφετε κάθε φορά που μαζεύετε τα μαλλιά σας στο γραφείο!

Τα τρία βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του από το πρωί μέχρι το βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα