Δεν θες να πας για κούρεμα; Ζήτα βοήθεια από τη φύση…

Το κούρεμα της σεζόν αδιαμφισβήτητα είναι το κοντό καρέ με αφέλειες. Εμείς όμως εδώ στο faysbook.gr το θαυμάζουμε από μακριά. Βλέπεις, μας αρέσουν τα μακριά και όμορφα μαλλιά κι έτσι αναβάλλουμε συνεχώς το κούρεμα. Αυτό βέβαια δεν είναι ακριβώς αποτελεσματικό, καθώς οι άκρες των μαλλιών μας φθείρονται καθημερινά από την έλλειψη ενυδάτωσης, τα θερμά εργαλεία, ακόμα και από το βούρτσισμα. Και αυτό τι έχει σαν αποτέλεσμα; Την ψαλίδα! Η ψαλίδα είναι

η απόλυτη φθορά της άκρης της τρίχας και ο κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να κουρευόμαστε, όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών μας. Η ψαλίδα λοιπόν, είναι εκείνη που μας αναγκάζει να υποστούμε το ψαλίδι και να χάσουμε το μήκος μας…Αλλά όχι για πολύ ακόμα.. Ανακαλύψαμε μία σειρά με συστατικά από 100% φυσική προέλευση, που επιστράτευσε την δύναμη της ελιάς και της αλόης για να μας προστατέψει και από την ψαλίδα και το ψαλίδι! Say Hello to Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera από τoν Schwarzkopf!

Γιατί όμως ελιά και αλόη; Το λάδι ελιάς είναι ένα μυστικό ομορφιάς γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Η αλόη από την άλλη, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα «δώρα» της φύσης, πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες A & C και φολλικό οξύ! Όπως αντιλαμβάνεσαι και τα δύο αυτά συστατικά είναι μικρές «βόμβες θρέψης» για την τρίχα. Ο Schwarzkopf λοιπόν, έκλεισε τη δύναμη και των δύο μέσα στα μπουκάλια της πιο μεταξένιας, απολαυστικής και πλούσιας σειράς, με συστατικά από 100% φυσική προέλευση.

Το σαμπουάν της σειράς Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera του Schwarzkopf κάνει πλούσιο αφρό, καθαρίζει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τα θρέφει και τα γεμίζει δύναμη.

Η μεταξένια κρέμα μαλλιών Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera του Schwarzkopf θρέφει εντατικά την τρίχα και είναι ιδανική ακόμα και για καθημερινή χρήση!

Η βελούδινη μάσκα Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera του Schwarzkopf δρα εντατικά και μεταμορφώνει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντάς τους δύναμη και λάμψη.

Αν λοιπόν δεν θέλεις να κουρευτείς, αλλά θέλεις να έχεις όμορφα και υγιή μαλλιά, η απάντηση είναι ελιά, αλόη και… Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα