Δεν ήταν κόκκινο… όλες οι λεπτομέρειες για το κραγιόν της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη χθες, έκλεψε την παράσταση και με τις δύο της εμφανίσεις. Τα φορέματα ήταν τέλεια, τα μαλλιά ήταν super hot αλλά εκείνο που πραγματικά μας ξετρέλανε ήταν το μακιγιάζ της το οποίο επιμελήθηκε φυσικά η Γωγώ Νικηφοράκη. Λάμψεις, γωνίες και στην τελευταία της εμφάνιση ένα κραγιόν που απλά δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε…

Εννοείται

αναζητήσαμε τη Γωγώ (βάφει τη Φαίη μας τα πρωινά) για να μάθουμε τα πάντα και αυτά που μάθαμε δεν θα τα πιστέψεις… ούτε εμείς τα πιστέψαμε! Το κραγιόν που βλέπεις στην φωτογραφία ΔΕΝ είναι κόκκινο. Το κραγιόν που φόρεσε η Μαίρη είναι το παρακάτω!

LASplash Cosmetics Evil Queen στην απόχρωση Wickedly Divine Liquid to Matte Lipstick

Είναι ένα brand που φέρνει αποκλειστικά η Μαίρη στo e-shop της και όπως βλέπεις, η απόχρωση μόνο κόκκινη δεν είναι. Ακροβατεί ανάμεσα στο μωβ και τη magenta και για να του δώσει η Γωγώ λίγους επιπλέον πόντους glam, έβαλε πάνω από τη ματ, σταθερή του φόρμουλα, λίγο διάφανο lip gloss. Στο υπόλοιπο πρόσωπο έβαλε έντονες λάμψεις και άφθονη μάσκαρα και εμείς απλά χειροκροτούμε τη Μαίρη αλλά και τη Γωγώ που δεν σταματά να μας τρελαίνει!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα