«Δεν μιλάω με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τα παλιά γιατί είναι σαν να τον “φτύνω”»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στο «Just The Two Of Us» με παρτενέρ τον Μπο, δοκιμάζοντας τις φωνητικές της ικανότητες στο τραγούδι.

Ο λόγος για την Εύη Δρούτσα, την οποία η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε  στα παρασκήνια του μουσικού show.  Μέσα σ’ όλα, η γνωστή στιχουργός μίλησε  για την επαγγελματική πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Fame Story 3».

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame

Story και έφυγε από τους πρώτους γιατί δεν μας άρεσε. Δεν το έχω δει όμως πουθενά αυτό που κάνει αυτό το παιδί. Πήγε σε γιατρό για να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο και παίζει εκείνη την ώρα. Ο Κωνσταντίνος είναι για τα καινούργια παιδιά, μπορώ να πω, η αφορμή για να μάθουν να δουλεύουν τόσο για αυτό που αγαπάνε τόσο πολύ», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Στη συνέχεια, η στιχουργός ανέφερε: «Δεν έχουμε μιλήσει για τα παλιά, όχι. Έχω πει παντού πόσο τον θαυμάζω για αυτό που έχει κάνει αλλά θέλω να πω κάτι. Σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δεν μπορείς να τους πει «θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός;». Είναι σαν να τον “φτύνεις” και εγώ δεν θέλω να “φτύσω” τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω».

Διαβάστε επίσης:

Χρίστος Αντωνιάδης: «Στην πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής μάς είπαν ότι είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα»

Γιώργος Καράβας: Απαντά στους επικριτές του μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή του

«Mαύρη Κλεοπάτρα»: «Πρόκειται για πλαστογραφία, είχε ελληνικά χαρακτηριστικά» λένε οι Αιγύπτιοι

Keywords
Τυχαία Θέματα