Maestro: Η αποκάλυψη για το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο πρώτος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Λίγες ημέρες πριν την έλευση του 2023, η σειρά ανέβηκε στο Netflix και το πρώτο διάστημα μπορούσαν να την παρακολουθήσουν μόνο οι χρήστες σε Ελλάδα και Κύπρο. Από την περασμένο Μάρτιο, το «Maestro» είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και έχει αγαπηθεί πολύ και από τους ξένους τηλεθεατές.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

βρέθηκε στους Παξούς προκειμένου να συναντήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος βρίσκεται στο νησί με το cast της σειράς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», ο δημιουργός της σειράς προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε: «Έχω περισσότερη αγωνία. Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι άνθρωποι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραπάνω σκέψεις. Θα μπούνε και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια ένα είναι το νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που έρχεται να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το αποκαλύψουμε».

Διαβάστε επίσης:

«Mαύρη Κλεοπάτρα»: «Πρόκειται για πλαστογραφία, είχε ελληνικά χαρακτηριστικά» λένε οι Αιγύπτιοι

Khloe Kardashian: Αφαίρεσε κακοήθη όγκο από το μάγουλό της – Σοκάρει η φωτογραφία με την τομή

Ντόρα Κουτροκόη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα