Δείτε πως θα δημιουργήσετε τα τέλεια κόκκινα, βελούδινα χείλη

Τα τέλεια κόκκινα χείλη αναβαθμίζουν ολόκληρο το πρόσωπο, το κάνουν να λάμπει. Επίσης όταν το χρώμα είναι σταθερό μπορείτε να απολαύσετε τη βραδιά σας και να πιείτε άφοβα όσες margarita θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το κραγιόν σας.

Μην ξεχνάτε ότι παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μάθετε όλα τα μυστικά ώστε να το πετύχετε.

Ακολουθήστε λοιπόν τους κανόνες και τις συμβουλές των ειδικών.

Αφιερώστε

χρόνο στην προετοιμασία: Αυτό σημαίνει ότι πριν απλώσετε το κραγιόν τα χείλη σας πρέπει να είναι άψογα. Ένα lip scrub λοιπόν είναι απαραίτητο ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να χαρίσετε έξτρα απαλότητα και ενυδάτωση στην περιοχή. Στη συνέχεια απλώστε lip balm, αφήστε το για λίγα λεπτά (μέχρι να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο) και αφαιρέστε το με ένα χαρτομάντιλο.

Κάντε περίγραμμα: Οι make up artists είναι κάθετοι. Δεν γίνεται να απλώσετε ένα κόκκινο κραγιόν αν δεν έχετε κάνει προηγουμένως περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Ξεκινάτε πάντα από το μέσο των χειλιών και συνεχίζετε με τις άκρες. Τέλος σχεδιάζετε το περίγραμμα στα υπόλοιπα χείλη.

Απλώστε το κραγιόν: Είναι ευκολότερο και πιο πρακτικό το κραγιόν σε σχήμα μολυβιού. Αν όμως επιμένετε στο κλασικό τότε το εφαρμόζετε με το πινέλο. Αν σας ξεφύγει λιγάκι μην προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε, διορθώστε το με κονσίλερ που θα απλώστε στο σημείο με ένα flat πινέλο.

Extra Tip 1: Αν θέλετε μεγαλύτερη σταθερότητα καλύψτε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο και απλώστε μικρή ποσότητα πούδρας η οποία θα χαρίσει ένα suede εφέ και φινίρισμα. Στη συνέχεια απλώστε μικρή ποσότητα κραγιόν.

Extra Tip 2: Για να είστε ήσυχες πάρτε μαζί σας το μολύβι χειλιών και όχι το κραγιόν. Είναι ευκολότερο να διορθώσετε το χρώμα με αυτό ή να καλύψετε τυχόν κενά που μπορεί να δημιουργηθούν στα χείλη κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Διαβάστε ακόμη:

H Margot Robbie άλλαξε hair look και έριξε το Instagram

Η νέα σας εσάνς είναι μια ωδή στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα