Δεν φαντάζεστε ποια είναι η επικρατέστερη για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο J2US!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/5) την αποχώρησή της από το J2US. 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο εξηγεί πως για λόγους υγείας αποφάσισε να μη συνεχίσει στο show του Open. Να σας θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει τον καρκίνο.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική της ανάρτηση!

Σήμερα (24/5) το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει και ίσως να έχουμε την οριστική απόφαση της παραγωγής για την αντικαταστάτρια της Άσπας Τσίνα.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου

μέσα από την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα», σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ της παραγωγής και της Άντζελας Δημητρίου, με τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι θετική για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο show OPEN.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος τόνισε πως «δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στη σειρά, νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε»

«Δεν σφαζόμαστε για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη. Θα γίνει μουσείο»

J2US – Τρύφωνας Σαμαράς: «Θα με τρελάνουν πραγματικά… Με θέλουν εκκεντρικό ή με θέλουν απλό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα