Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η Khloe Kardashian δεν ήταν καλεσμένη στο Met Gala!

Τη Δευτέρα (06/05) πραγματοποιήθηκε το Met Gala και το διαδίκτυο κατακλύστηκε από τις εμφανίσεις υπερπαραγωγή των celebrities.

Το φετινό θέμα του Met Gala ήταν το Camp: Notes on Fashion , που συμπίπτει με μια επερχόμενη έκθεση στο Met, εμπνευσμένη από το έργο της Susan Sontag “Notes on Camp”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις των stars στο ροζ χαλί, ήταν

φαντασμαγορικές! Κάποιες από αυτές σχολιάστηκαν αρνητικά και άλλες αποθεώθηκαν. Οι αδερφές Kim Kardashian, Kendall Jenner και Kylie Jenner “έκλεψαν” για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τα site μόδας.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Kim Kardashian, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα Mugler σε nude απόχρωση που ήταν κεντημένο με ιριδίζουσες χάντρες και θύμιζε βρεγμένο σώμα, δίχασε το κοινό. Η ίδια παρόλα αυτά, φανερά ενθουσιασμένη δήλωσε στο ροζ χαλί για το φόρεμα της: “Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια που ο ίδιος ο κύριος Mugler σχεδιάζει για τον οίκο του. Οπότε το να φτιάξει αυτό το φόρεμα για μένα είναι μεγάλη τιμή. Πρόκειται για ένα έργο που χρειάστηκε 8 μήνες για να γίνει. Οραματιστήκαμε αυτό το κορίτσι από την Καλιφόρνια να βγαίνει από τον ωκεανό, βρεγμένο και να στάζει νερό”.

Εκτός από τα φορέματα που επέλεξαν οι διάσημες αδερφές και η μητέρα τους, Kris Jenner, αυτό που σχολιάστηκε επίσης αρκετά ήταν και η απουσία των Khloe και Kourtney Kardashian. Η δεύτερη βρισκόταν σε διακοπές με τον πρώην σύζυγο της και τα παιδιά τους, ενώ για την Khloe έγινε γνωστός ο λόγος που δεν πήγε στο Met Gala και είναι κάπως άβολος!

Σύμφωνα με το mirror.co.uk η Anna Wintour δεν έβαλε την Khloe Kardashian στη λίστα των καλεσμένων, καθώς τη θεωρεί ‘Β κατηγορίας και όχι τόσο διάσημη για να περπατήσει στο Met Gala!

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Πολυδερόπουλου μετά τη σύνδεση του ρόλου του στο “Τατουάζ” με τον serial killer της Κύπρου!

Πένθος στη βιομηχανία της μόδας-Πέθανε γνωστός σχεδιαστής

Αυτή είναι η αλήθεια για την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα