“Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν τσακώθηκε με την παρουσιάστρια, απάντησε: “Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει, δεν είναι τώρα στα καλά της. Τα ριάλιτι έχουν ξεφύγει, πολλά πράγματα που συμβαίνουν δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται. Ευελπιστώ η Ελένη να κάνει και το κάτι άλλο γιατί έχει δυνατότητες. Θα ήθελα να τη δω σε βραδινό

πρόγραμμα, όχι show, με καλεσμένους από όλους τους χώρους. Τηλεοπτικά είναι πιο ώριμη. Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία”.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, για την οποία τόνισε: “Με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αρχίσαμε το Πακέτο, πήγαμε εξαιρετικά και η συνεργασία ήταν άψογη”.

“Δεν βλέπω το Battle of the couples. Θέλω αισθητική, μου αρέσει να βλέπω όμορφα πράγματα. Η τηλεόραση είναι μια επιχείρηση, πρέπει να έχει τηλεθέαση. Αλλά σήμερα έχει;”, συμπλήρωσε για την τηλεόραση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σάντρα Βουτσά κατά της Θεανώς Παπασπύρου: “Ήταν μια επένδυση για εμάς, τις τρεις κόρες του”

“Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία πριν τη Μαριαλένα, αλλά…”

Βίκυ Καγιά: Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα