Τα ρομαντικά looks αυτής της influencer μας έχουν πάρει το μυαλό – Οδηγός αγοράς για να αντιγράψεις το στιλ της

Την άνοιξη όλοι μας νιώθουμε λίγο πιο ρομαντικές και θέλουμε αυτός ο ρομαντισμός να αποτυπώνεται και στα ρούχα μας. Η Julia Berolzheimer είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας influencers και σίγουρα η πιο ρομαντική. Μπαίνοντας στο προφίλ της στο instagram θα δεις την ίδια να ποζάρει πάντα με υπέροχα φορέματα, φλοράλ σχέδια και κομψές δημιουργίες που θα σε εμπνεύσουν.

Στο πρώτο look της παραπάνω φωτογραφίας, η όμορφη Julia

ποζάρει με το παιδάκι της φορώντας ένα μάξι φλοράλ φόρεμα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια. Φέτος την άνοιξη αγαπάμε αυτά τα ρομαντικά φορέματα που μπορούμε να συνδυάσουμε εύκολα σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Στο δεύτερο look η Julia επιλέγει ένα ριγέ shirt dress που φοράει με loafers σε μπεζ απόχρωση. Τα puffy sleeves στο φόρεμα της Julia κάνουν το όλο outfit να δείχνει λίγο πιο ρομαντικό.

Στο τρίτο look η γνωστή influencer επιλέγει μίντι φλοράλ φόρεμα σε παλ μπεζ απόχρωση με ροζ σχέδια και το συνδυάζει με φλατ mules σε μπεζ τόνο. Η φούξια ζακέτα της ταιριάζει απόλυτα με το look και δίνει ακόμα πιο ρομαντική διάθεση στο outfit. Tέλος, στο τέταρτο look η Julia φοράει φλοράλ φούστα και ένα λευκό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, ενώ επιλέγει να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ρομαντικό κότσο.

Αν σου αρέσει αυτό το ρομαντικό στιλ της Julia Berolzheimer παρακάτω θα βρεις μερικά παρόμοια φορέματα και ρούχα για να αντιγράψεις το στιλ της.

Shop the Look

Φλοράλ φόρεμα BSB
Αγορά εδώ!

Φλοράλ φόρεμα Attrattivo
Αγορά εδώ!

Φόρεμα ‘ALE
Αγορά εδώ!

Φόρεμα DOCA
Αγορά εδώ!

Φόρεμα Lynne
Αγορά εδώ!

Φόρεμα DOCA
Αγορά εδώ!

Φόρεμα Lynne
Αγορά εδώ!

Φόρεμα Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 4 basic παντελόνια που πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας αυτή την Άνοιξη

H Fashion Editor προτείνει: 10 πέδιλα που πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη παπουτσοθήκη

H Rocky Barnes φοράει μπεζ ακόμα και την Άνοιξη και ΕΔΩ! θα βρεις τα πιο ωραία κομμάτια για να κάνεις τα ψώνια σου

Keywords
Τυχαία Θέματα