Δείτε το χρώμα μαλλιών που αναζήτησαν οι περισσσότερες γυναίκες στο διαδίκτυο το 2018

Φέτος υπήρξε ένας παροξυσμός δραματικών αλλαγών στα μαλλιά των celebrities. Δεν τις προλαβαίναμε. Η μία μετά την άλλη ανέβαζαν στα social φωτογραφίες με το νέο χρώμα στα μαλλιά τους ή το κούρεμα. Φυσικά τα πρωτεία όσο αφορά το haircut είχαν το lob και το bob. Ειδικοί γίναμε στο τέλος αφού τρομάξαμε αρχικά να μάθουμε τη διαφορά του ενός από το άλλο.

Αλλά έπαιξαν και πολύ με το χρώμα. Οι περισσότερες μάλιστα

επέλεξαν να τα ανοίξουν αρκετούς τόνους. Οι προσωπικοί τους κομμωτές με της σειρά τους έδιναν συμβουλές και εξηγούσαν τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Και πολύ καλά έκαναν δηλαδή γιατί μια τέτοια δραματική αλλαγή θέλει υπομονή και προσοχή.

Και όπως ήταν φυσικό οι περισσότερες fans έτρεχαν σε Instagram, Pinterest κ.τ.λ. για να αναζητήσουν ακόμα περισσότερες ιδέες για τα χρώματα που είδαν στις αγαπημένες τους διασημότητες.

Σύμφωνα όμως με τους ανθρώπους που κάνουν τις μετρήσεις των αναζητήσεων στο διαδίκτυο έναν ήταν το χρώμα που έσπασε τα ρεκόρ: Η πλατίνα! Και μάλιστα η αύξηση από πέρυσι ήταν κατά 200%! Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού αυτή ήταν η επιλογή διασημοτήτων όπως η Khloe Kardashian, η Emilia Clarke, η Rita Ora και η Hillary Duff οι οποίες μετρούν εκατομμύρια ακόλουθους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 5 Δεκ, 2018 στις 5:58 πμ PST

Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ένα υπέροχο και in fashion χρώμα αλλά παράλληλα και πολύ δύσκολο τόσο κατά την διαδικασία στο κομμωτήριο όσο και στη διατήρηση του στη συνέχεια στο σπίτι. Αυτό σημαίνει, όπως λένε οι ειδικοί πάντα, ότι θα χρειαστούν αρκετές ώρες μέχρι να πετύχει ο hair colorist την επιθυμητή απόχρωση ειδικά αν έχετε σκούρα βάση.

Επίσης πρέπει να γίνει αργά ώστε να μην καταστραφεί η τρίχα. Στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας με συγκεκριμένα προϊόντα, συχνές θεραπείες και μάσκες ενώ καλό είναι να μην τα ταλαιπωρείται συχνά χρησιμοποιώντας σίδερο ισιώματος και πιστολάκι.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν το αποφασίσετε εκτός αν ο κολλητός σας είναι hairstylist-haircolorist.

Διαβάστε ακόμη:

Στο γιορτινό party το βλέμμα πρέπει να είναι έντονο και ροζ

Η Jennifer Lopez ετοιμάζει την ωραιότερη έκπληξη της χρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα