Δείτε την Kylie Jenner να κάνει μακιγιάζ στην Caitlyn για πρώτη φορά -βίντεο!

Η Kylie Jenner έχει δημιουργήσει μια από τις διασημότερες και πιο επιτυχημένες σειρές μακιγιάζ ever και όλα ξεκίνησαν από τη μεγάλη της αγάπη στο make up.

Τις περισσότερες φορές επιμελείται μόνη της το δικό της ενώ πολύ συχνά ετοιμάζει των αδερφών της αλλά και της μητέρας της.

Τα αποκαλύπτει μάλιστα όλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γίνονται viral.

Έχει μεγάλο ταλέντο τελικά και το απόδειξε και πάλι πριν από μερικές ημέρες. Για την ακρίβεια δημιούργησε για πρώτη φορά,

ένα τέλειο look στην Caitlyn Jenner.

“Σήμερα έχω ένα γεύμα στην πόλη και ήθελα κάποιον να μου φτιάξει το μακιγιάζ. Τους κάλεσα όλους αλλά ξέρετε, λόγω Covid κανείς δεν ήταν διαθέσιμος. Μετά σκέφτηκα, μισό λεπτό. Ξέρω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ μου. Και ξέρετε κάτι; Θα έχει πλάκα. Το όνομα της ξεκινά από Κ. Ελάτε μαζί μου“, είπε αρχικά η Caitlyn στο video που ανέβασε στο κανάλι της στο You Tube.

Αμέσως μετά την βλέπουμε στο χώρο της κόρης της λέγοντας: “Ναι, η μικρή κόρη μου, Kylie. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Δεν το έχω κάνει ξανά”.

Το επόμενο πλάνο περιλαμβάνει και την Kylie η οποία πιάνει αμέσως δουλειά. Εν τω μεταξύ η Caitlyn μιλά για όλα με ειλικρίνεια: Για τη σχέση της με τα παιδιά της αλλά και την μεγάλη απόφαση ζωής που πήρε πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί και αν σας αρέσει το μακιγιάζ που της έκανε η Kylie, τότε αντιγράψτε το:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Roasted Caramel: Η απόχρωση στα μαλλιά που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες!

Δες τη σειρά περιποίησης που θα κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα