Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν ξεράθηκε το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών

Αρκετές από εσάς περιποιείστε μόνες το μανικιούρ στο σπίτι. Και έχουμε να σας πούμε πως σας θαυμάζουμε. Και δεν απλώνετε απλά ένα βερνίκι νυχιών αλλά κάνετε τέλεια σχέδια που μοιάζουν επαγγελματικά. Τα συγχαρητήρια μας. Το πιθανότερο είναι να έχετε μια ωραιότατη συλλογή με βερνίκια ώστε να αλλάζετε look σχεδόν κάθε εβδομάδα. Φυσικά υπάρχουν κάποια που αγαπάτε πολύ ακόμη και αν δεν τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη essie

(@essie) στις 24 Οκτ, 2019 στις 9:47 πμ PDT

Αν σήμερα λοιπόν αποφασίσατε να μείνετε μέσα και να ασχοληθείτε με το μανικιούρ σας ενόψει της νέας εβδομάδας έχουμε να σας πούμε πως κάνατε πολύ καλά. Ο καιρός είναι μουντός και ότι πρέπει για ένα beaute που θα σας χαρίσει λάμψη και τέλεια όψη και look. Η τελευταία “πινελιά” ανήκει φυσικά στο μανικιούρ σας. Και κάπου εδώ ανακαλύπτετε ότι το βερνίκι νυχιών που είχατε σκοπό να φορέστε έχει πήξει. Μη σκάτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Οι ειδικοί έχουν και πάλι τη λύση κι εμείς βέβαια θα σας την αποκαλύψουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi) στις 26 Οκτ, 2019 στις 4:10 μμ PDT

Δείτε τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά θα πρέπει να ρίξετε σε ένα μπολ βραστό νερό. Στη συνέχεια κλείστε πολύ καλά το βερνίκι σας και βάλτε το μέσα στο μπολ. Αφήστε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια βγάλτε το. Με αυτό τον τρόπο θα “μαλακώσει” και θα γίνει και πάλι ρευστό και έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στα βερνίκια που είναι κατεστραμμένα. Τα συγκεκριμένα πρέπει να τα πετάξετε.

Αν πάλι έχετε αρκετά βερνίκια που έχουν πήξει τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα με επαγγελματικά προϊόντα για νύχια αλλά και το αγαπημένο σας beauty κατάστημα και να ζητήσετε το ειδικό προϊόν που αραιώνει τα βερνίκια νυχιών. Είναι ότι καλύτερο αφού η σύνθεση του είναι η πλέον κατάλληλη και τα βερνίκια σας θα παραμείνουν τέλεια για πολύ καιρό ακόμη.

Και κάτι ακόμη: Κρατήσετε τα βερνίκια σας σε δροσερό μέρος και μακριά από σημεία που έχουν υγρασία όπως για παράδειγμα το μπάνιο.

Κεντρική photo: Mark Makela/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Μάσκες περιποίησης για κάθε τύπο επιδερμίδας

Λίγο πριν πάτε στο ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ δείτε τα πιο χαρούμενα nail looks ever

Keywords
Τυχαία Θέματα