Δείτε τη νέα ερωτική σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που ενδεχομένως να τον βλέπαμε να πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ, τονίζοντας: «Ε, δεν είναι δα και πορνό! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο απλά και χαλαρά και ας μην προτρέχουμε στις ερωτικές σκηνές, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι τόσο ευγνώμων προς όλους για τη ζεστασιά, την υποδοχή και το αγκάλιασμά τους, που είμαι σίγουρος πως, ό,τι και αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε. Με έχουν κάνει να νιώσω πως δουλεύουμε μαζί ήδη 10 χρόνια».

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς, ο Ντάνος είχε μια ακόμη ερωτική σκηνή, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός «Στέφανος Λαμπίρης», έκανε έρωτα με την πρώην κοπέλα του.

Να θυμίσουμε πως η συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφαση του να δοκιμαστεί στην υποκριτική. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται από τα διάφορα σχόλια που γίνονται και καθημερινά κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

DWTS 6: Δάκρυσε η Νάντια Μπουλέ μετά την χορογραφία του Μιχάλη Σεΐτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book