Δείτε τι είχε η Frida Kahlo στο νεσεσέρ της

Η Frida Kahlo εκτός από μία διάσημη ζωγράφος που άφησε αριστουργήματα πίσω της ήταν και μια γυναίκα που πάλεψε για τα δικαιώματα του φύλου μας με έναν ιδιαίτερο, πολύ δικό της τρόπο. Μέσα από τα έργα της υμνούσε τη δύναμη της γυναίκας αλλά και την οντότητα της. Ήταν ελεύθερο πνεύμα και μια ιδιαίτερη παρουσία αφού είχε έναν υπέροχο, εμβληματικό τρόπο τόσο όσο αφορούσε τα ρούχα της όσο και το μακιγιάζ. Άλλωστε το πλέον διάσημο χαρακτηριστικό της ήταν τα πλούσια φρύδια τα οποία ποτέ δεν διόρθωσε.

Με αφορμή την έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα στο Brooklyn Museum της Νέας

Υόρκης (οι τυχεροί που θα καταφέρουν να επισκεφθούν θα δουν όχι μόνο πίνακες της αλλά και προσωπικά της αντικείμενα όπως κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ που είχε κρατήσει ο σύζυγος της, Diego Rivera) έγιναν γνωστά μικρά μυστικά ομορφιάς της λατρεμένης αυτής φιγούρας. Όπως για παράδειγμα η ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και τα προϊόντα που αγαπούσε να χρησιμοποιεί.

Η στενή της φίλη Olga Campo είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της όλα όσα συνήθιζε να κάνει η Kahlo κάθε πρωί. Αρχικά φορούσε τις υπέροχες πολύχρωμες Μεξικάνικες φούστες της και μάζευε τα πολύ μακριά μαλλιά της στον iconic πλέον κότσο τον οποίο στόλιζε με λουλούδια ακόμη και τις μέρες που δεν είχε επισκέψεις. Ήθελε καθημερινά να είναι περιποιημένη έστω κι αν παρέμενε μόνη ή με τον σύζυγο της στο διάσημο “μπλε σπίτι” τους.

Στη συνέχεια άπλωνε την ενυδατική κρέμα Pond Dry Skin Cream και μια μικρή ποσότητα από την πούδρα Coty Loose Rice Powder. Τόνιζε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια με ένα χρώμα της Talika ενώ για το δυνατό της σημείο χρησιμοποιούσε επίσης το μολύβι φρυδιών της Revlon.

Στα χείλη και τα ζυγωματικά άπλωνε γενναίες δόσεις σε απόχρωση της magenta. Κάποιες φορές μάλιστα συνήθιζε να φορά και το κραγιόν Revlon Everything’s Rosy ώστε να φιλά τους φακέλους της αλληλογραφίας αφήνοντας το αποτύπωμα της. Στα νύχια προτιμούσε το Revlon Frosted Pink Snow.

Διαβάστε ακόμη:

H Bella Hadid εμφανίστηκε με τις ωραιότερες αφέλειες ever

Η Rihanna σας προτείνει να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το πιο hot χρώμα στα χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα