Δείτε τα τρία μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends σύμφωνα με τους celebrity make up arists!

Οι celebrities μετά από μία μικρή παύση ξεκίνησαν και πάλι τις εμφανίσεις τους σε πρεμιέρες και βραδινές εξόδους. Στο πλάι τους βρίσκονται πάντα οι προσωπικοί τους make up artists που ακολουθούν πλέον τις τάσεις του φθινοπώρου. Ναι, από τα μέσα Αυγούστου. Είναι εκείνοι μάλιστα που αποκαλύπτουν τα 3 μεγαλύτερα trends που έχουν ήδη εφαρμόσει στις πελάτισσες τους.

Εμείς φυσικά θα σας τα δείξουμε ώστε να τα μελετήσετε και να τα υιοθετήσετε σήμερα κιόλας.

Graphic Liner: Το αγαπημένο σας προϊόν μακιγιάζ παίρνει και πάλι την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας. Ξέρουμε πως σας έλειψε το eyeliner

ειδικά στις βραδινές σας εμφανίσεις. Τώρα είστε και πάλι ελεύθερες να κάνετε περίγραμμα αλλά όχι έτσι απλά. Θα είναι το εξεζητημένο που είδαμε στην αγαπημένη Lucy Boynton. Πρόκειται για ένα vintage, 60’s look που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Οι ειδικοί σας συμβουλεύουν αν κάνετε λάθος κατά την εφαρμογή του να το διορθώσετε με μια μπατονέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 10 Φεβ, 2019 στις 2:20 πμ PST

Μοντέρνο smoky eye look: Επιστρέφει αλλά λιγάκι διαφορετικό. Φέτος μπορείτε να το δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας spaskly σκιές ματιών σε μορφή stick. Κάνετε αρχικά περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο και στη συνέχεια το απλώνετε με τα δάχτυλα ή ένα μικρό πινέλο για σκιά. Φροντίστε ώστε το αποτέλεσμα να είναι smudge. Στη συνέχεια “σβήνετε” το χρώμα στις γωνίες των ματιών δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο το τέλειο εφέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Barnes (@scottbarnes68) στις 24 Φεβ, 2019 στις 7:44 μμ PST

Το ματ συναντά τη λάμψη στο δέρμα: Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις θέλει επιδερμίδα ματ και λαμπερή μαζί. Απλώνετε ματ φον ντετ τεν και σκιές στα μάτια αλλά επιλέγετε blush και κραγιόν ή λιπ γκλος έξτρα λαμπερά. Οι celebrity make up artists προτείνουν να εφαρμόσετε το ματ φον ντε τεν με ένα μεγάλο πινέλο μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητο, εκεί δηλαδή που παρουσιάζεται λιπαρότητα και γυαλάδα όπως είναι το σημείο Τ και το πηγούνι. Μην ξεχάσετε τα φρύδια. Επιβάλλεται να είναι καλοσχηματισμένα και με έντονο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις 10 Απρ, 2019 στις 8:26 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που θα ενισχύσουν την καλοκαιρινή σας λάμψη!

Ο make up artist των stars αποκαλύπτει το μυστικό του για τη κάλυψη των μαύρων κύκλων

Keywords
Τυχαία Θέματα