H Taylor Swift βάφει τις άκρες των μαλλιών της σε διάφορα χρώματα και είναι όλα υπέροχα!

Η Taylor Swift βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Ετοιμάζει το νέο της album “Lover” και το προωθεί κάνοντας εμφανίσεις στις οποίες είναι εντυπωσιακότατη, η αλήθεια είναι. Για την ακρίβεια παίζει με το χρώμα των μαλλιών της. Αρχικά εμφανίστηκε με ένα παστέλ ροζ bob στο video για το “Me” και στη συνέχεια με μία περούκα με τα χρώματα του ουράνιου

τόξου στο
“You Need to Calm Down”.

Πριν από μερικές μέρες όμως ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό στο Instagram με τις άκρες στα μαλλιά της βαμμένες μπλε και μια καρδιά ζωγραφισμένη γύρω από το μάτι της. Η προσωπική της hairstylist, Riwana Capri την ίδια στιγμή πόσταρε φωτογραφία της Swift με ροζ άκρες μπερδεύοντας τις θαυμάστριες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις 16 Αύγ, 2019 στις 11:34 πμ PDT

Αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει υπάρχει φυσικά λογική εξήγηση. Η hairstylist χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της φωτογράφισης τα L’ Oreal Paris Colorista Spray, που αφαιρούνται με το λούσιμο. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί τις παστέλ λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) στις 20 Αύγ, 2019 στις 8:36 πμ PDT

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι μια υπέροχη ιδέα για όσες από εσάς θέλετε να αποκτήσετε ένα χαριτωμένο hair look αλλά όχι μόνιμα. Δεν επηρεάζουν την τρίχα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε. Δείχνουν τέλεια τόσο σε ξανθές αποχρώσεις όπως της Swift όσο και σε πιο σκούρες. Βέβαια η αντίθεση που δημιουργείται στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις 17 Ιούν, 2019 στις 8:17 πμ PDT

Επίσης μπορείτε να το υιοθετήσετε αν έχετε να πάτε σε party μέσα στο weekend ή απλά θέλετε μια ανανέωση που θα κρατήσει λίγες μόνο μέρες.

Διαβάστε ακόμη:

H Kim Kardashian ξαναχτυπά με ένα hair look τόσο 90’s που θα σας ξετρελάνει!

Είναι επίσημο: Τα 90’s nail looks είναι το μεγαλύτερο trend του Φθινοπώρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα