Δείτε τα ωραιότερα καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών και επιλέξτε εκείνο που θα δοκιμάσετε πρώτο

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν είστε πλέον σε καραντίνα και αύριο ανοίγει και πάλι το αγαπημένο σας beauty κατάστημα. Ναι, έχετε πολλές ελλείψεις και πρέπει να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας.

Ξεκινώντας από τα βερνίκια νυχιών. Άλλωστε τους τελευταίους 2 μήνες κάνατε μόνες σας το τέλειο μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ και μπορείτε να συνεχίσετε έτσι. 

Οι nail artists τον τελευταίο καιρό φρόντισαν να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές και μυστικά ώστε να αποκτήσετε τα ωραιότερα nail looks. Κι εσείς με τη σειρά σας τα ακολουθήσατε πιστά.

Εμείς

πάλι σας αποκαλύψαμε όλες τις νέες τάσεις αλλά και εύκολα nail art που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι. 

Σήμερα όμως θα δείτε τα ωραιότερα καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών. Πρέπει άλλωστε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας. Κι εμείς έχουμε τέλειες προτάσεις. 

Dior, Dior Vernis, Pow: Μια απαλή, πορτοκαλί απόχρωση είναι απαραίτητη. Ταιριάζει τέλεια τόσο σε ανοιχτές επιδερμίδες όσο και στις μαυρισμένες.

YSL La Laque Couture, Fuchsia Cubiste: Η απόλυτη φούξια απόχρωση. Εκείνη που θα συνδυάσετε με το blush στα ζυγωματικά ή το κραγιόν σας.

Seventeen Rapid Dry Lasting Color, No 44: Το μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone. Και του ελληνικού καλοκαιριού, θα προσθέσουμε εμείς.

Essie Nail Color, Kissed by Mist: Οι παστέλ αποχρώσεις είναι μεγάλη τάση και το συγκεκριμένο ροζ θα χαρίσει μια τρυφερή νότα στο μανικιούρ σας.

OPI Mexico City Infinite Shine Collection, Verde Nice to Meet You: Το τυρκουάζ που αγαπάτε πολύ και σας θυμίζει παραλίες και απίθανα μεσημέρια στην παραλία.

Korres Gel Effect Nail Colour, Frozen Mocha: Έχει το χρώμα του αγαπημένου σας παγωμένου ροφήματος και πρόκειται για κατάλληλη για όσες από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Erre Due, Exclusive Nail Lacquer Barely There: Κλασικό, κομψό και διακριτικό.

Sephora Collection Color Hit, Silk Dreams: Μια απαλή ροζ απόχρωση με περλέ φινίρισμα που δείχνει τέλεια τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι ωραιότερες παλέτες σκιών της Άνοιξης -Ποια θα αποκτήσετε;

Ο Chris Appleton αποκαλύπτει πως δημιούργησε το ασύλληπτο animal print hair look στην Kim Kardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα