J2US: Ένταση μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άσπας Τσίνα – Η παρέμβαση της Μαρίας Μπακοδήμου!

Το βράδυ της Τρίτης (5/5) πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το τρίτο επεισόδιο του Just the 2 of us, το οποίο προβλήθηκε εχθές (9/5).

Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Μαίρη Αρώνη βρέθηκε στα γυρίσματα του show και εξασφάλισε δηλώσεις από τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής όταν ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πιο άβολη στιγμή στο γύρισμα, αποκάλυψε πως υπήρξε ένταση μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άσπας Τσίνα. 

Δηλώσεις στην εκπομπή έκανε και η Άσπα Τσίνα, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει τι έγινε και σχολίασε: «Θα περιμένετε να δείτε το επεισόδιο και θα βγάλετε τα συμπεράσματα

σας. Βέβαια, επειδή δεν είναι ζωντανά τα επεισόδια ευελπιστώ ότι στο μοντάζ δεν θα κοπεί τίποτα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα!

Εχθές το βράδυ, λοιπόν, η εμφάνιση του ζευγαριού προβλήθηκε στις οθόνες μας και άφησε “γλυκόπικρες” κριτικές.

Στην κρητική της, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην πιο ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει το κομμάτι το οποίο τραγούδησε το μουσικό ζευγάρι -το ΟΚ του Νίνο σε στίχους και μουσική του Φοίβου-, χαρακτηρισμός που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Άσπα Τσίνα.

«Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή, απλά επειδή είπες συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα, με την Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί στην συνέχεια να εξηγήσει τι ακριβώς τι εννοούσε και να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι την ώρα εκείνη η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε με χιούμορ την εξής ατάκα: «Δεν καταλαβαίνω την ένταση σου», με την Άσπα Τσίνα να δηλώνει ετοιμοπόλεμη και να της απαντά πως «ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση του μουσικού ζευγαριού και όλα όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Το “ακατάλληλο” tweet κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νικολέττας Καρρά!

Νίκος Αλιάγας: H συγκινητική ανάρτηση του για τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα