Δείτε τα κουρέματα που θα συζητηθούν πολύ τους επόμενους μήνες

Αργά αλλά σταθερά επανέρχεστε στην καθημερινότητα. Αυτό σημαίνει επιστρέψατε στο γραφείο, τις απογευματινές συναντήσεις με τις κολλητές σας και τα γρήγορα ποτά νωρίς το βράδυ. Το ραντεβού σας με τον κομμωτή είναι ήδη κλεισμένο αν και δεν έχετε αποφασίσει αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο χρώμα ή το μήκος των μαλλιών σας. Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες. Τα trends της σεζόν που είναι ανεξάντλητα. Ένα από αυτά σας ταιριάζει τέλεια, θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Δεν

είναι τελικά άσχημο το φθινόπωρο. Είναι η καλύτερη εποχή για αποφάσεις όσο αφορά το beauty look σας.

Εμείς βρήκαμε 4 απίθανα hair looks που θα συζητηθούν πολύ τους επόμενους μήνες κι εσείς μπορείτε αν υιοθετήσετε το αγαπημένο σας σήμερα κιόλας. Δεν υπάρχει να περιμένετε τον καιρό να αλλάξει.

Shaggy bob: Είναι η νέα εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης των τελευταίων χρόνων. Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε γύρω σας αλλά και στα social το bob αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να σας αρέσει και να το σκέφτεστε υπάρχει ένα τέλειο που είναι stylish και εξεζητημένο. Ταιριάζει ακόμη και στα σγουρά μαλλιά και έχει κίνηση ενώ μπορείτε να το χτενίσετε με πολλούς τρόπους.

Ανάλαφρες αφέλειες: Είναι chic, νεανικές και αλλάζουν όλο σας το look χωρίς να αποχωριστείτε το μήκος στα υπόλοιπα μαλλιά σας.  Η φθινοπωρινή εκδοχή είναι φτάνει στο ύψος των φρυδιών και είναι ελαφριές και αραιές.

New Boho: Είναι το κλασικό look των 60’s και 70’s. Τα μαλλιά είναι μακριά με απαλές ασυμμετρίες. Δείχνει υπέροχο τόσο αν μαζέψετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά όσο και αν τα αφήσετε ελεύθερα. Ακόμη ωραιότερα είναι αν συνδυαστούν με αφέλειες.

Lob 2.0.: Μία ακόμη εκδοχή του trend. Αυτή τη φορά τα μαλλιά είναι πιο μακριά αφού ακουμπούν τους ώμους. Μπορείτε να τα φορμάρετε με πολλούς τρόπους, να τα μαζέψετε, να δημιουργήσετε κυματισμούς και μπούκλες αλλά και έξτρα όγκο.

Διαβάστε ακόμη:

To αξεσουάρ μαλλιών που θα φορέσετε και τις επόμενες σεζόν

Μανικιούρ: Το κόκκινο βερνίκι νυχιών που ταιριάζει στον δικό σας τόνο δέρματος

Keywords
Τυχαία Θέματα