Δείτε τα καλύτερα micellar waters ever!

Όλες γνωρίζετε το νερό ντεμακιγιάζ. Έχετε ακούσει και διαβάσει μάλιστα, ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο στο οποίο ορκίζονται αρκετές celebrities. Το micellar water είναι ένα προϊόν που απομακρύνει μακιγιάζ (ακόμη και το αδιάβροχο) , ρύπους και λιπαρότητα.

Έκανε την εμφάνιση του στα γαλλικά φαρμακεία

πολλές δεκαετίες πριν το μάθουμε όλες εμείς. Οι Γαλλίδες το γνώριζαν και το αγαπούσαν αφού η αίσθηση του νερού τους άρεσε πολύ μιας και χάριζε εκτός από την απόλυτη καθαριότητα στην επιδερμίδα, δροσιά και ενυδάτωση.

Το 2013 όμως ήταν η πρώτη φορά που η Γαλλία σύστησε στη Μεγάλη Βρετανία το Bioderma Sensibio H2O Micellar Water που έγινε εμμονή στις beauty junkies και editors αρχικά και των υπόλοιπων γυναικών πολύ γρήγορα.

Η βάση του micellar water είναι φυσικά το νερό το οποίο συνδυάζεται με ενώσεις που διασπούν τα έλαια. Αυτά τα δύο δημιουργούν μικροσφαιρίδια τα οποία ονομάζονται μικκύλια. Είναι εκείνα που τραβούν σαν μαγνήτες τους ρύπους, το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα το οποίο παραμένει λαμπερό, καθαρό και ενυδατωμένο.

Εκτός από το Bioderma εμείς επιλέξαμε τα εξίσου υπέροχα και αγαπημένα νερά καθαρισμού:

La Roche Posay Physiological Micellar Solution: Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ισορροπεί το Ph αλλά και τη λιπαρότητα.

Avene Eau Thermale Micellar Lotion: Αναζωογονητικό και δροσερό, το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει ιαματικό νερό από τις πηγές της Avene στη Γαλλία, σε μεγάλη περιεκτικότητα.

Darphin Azahar Cleansing Miccelar Water: Χάρη στο αιθέριο έλαιο από νερολί που περιέχει στη σύνθεση του καθαρίζει σε βάθος χαρίζοντας λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Κατάλληλο για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες.

Lancome Eau Micellaire Douceur: Είναι ότι καλύτερο για κάθε γυναίκα που κινείται όλη μέρα στην πόλη αφού απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ προσφέροντας παράλληλα τόνωση, ενυδάτωση και σύσφιξη.

Nuxe Eau Demaquillante Micellaire: Εκτός από την απόλυτα καθαρή επιδερμίδα αφήνει και μια τέλεια αίσθηση χάρη στο άρωμα του ροδόνερου που περιέχει.

Klorane Floral Make-Up Remover: Πρόκειται για ένα νερό καθαρισμού με οργανικό άνθος από καλαμπόκι που περιέχει το οποίο χαρίζει έξτρα απαλότητα στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο σας άρωμα είναι εμβληματικό και vegan

H νέα τρέλα του Instagram λέγεται clouds make up και σας πάει στα σύννεφα

Keywords
Τυχαία Θέματα