Δείτε τα concealers που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές και μπορείτε να τα φοράτε ακόμη και στην παραλία!

Το κονσίλερ είναι το προϊόν που ορκίζεται κάθε γυναίκα. Εκείνο που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ όπου κι αν βρισκόμαστε αφού καλύπτει μικρές ατέλειες σε όλο το πρόσωπο και κυρίως μειώνει κύκλους και σακούλες από την περιοχή των ματιών. Οι celebrity make up artists βέβαια μας αποκαλύπτουν κάθε τόσο τα μικρά μυστικά τους όσο αφορά το κονσίλερ αφού και για εκείνους είναι το βασικότερο εργαλείο της δουλειάς τους. Το χρησιμοποιούν παράλληλα για να προσφέρουν λάμψη στα σημεία ενώ κάποιοι το απλώνουν σε όλο το πρόσωπο.

Είναι δίχως άλλος το προϊόν που μας σώζει στα δύσκολα. Μετά από ατελείωτες ώρες

μπροστά από τον υπολογιστή και ενόψει ενός σημαντικού ραντεβού επαγγελματικού και κυρίως προσωπικού. Μερικές μόνο πινελιές αρκούν για να ζωντανέψει το βλέμμα και να αποκτήσει λάμψη η περιοχή γύρω από τα μάτια. 

Βρίσκετε μόνιμα στο νεσεσέρ μας. Ναι ακόμη και στις διακοπές. Κάποιες μάλιστα από εμάς δεν το αποχωριζόμαστε ούτε όταν είμαστε στην παραλία. Ναι το ξέρουμε ότι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μας κάνει να νοιώθουμε καλύτερα και είναι και οι selfies ξέρετε.

Οι make up artists λοιπόν που πολύ μας καταλαβαίνουν και μας νοιάζονται αποκαλύπτουν τα concealers που αντέχουν ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες και μπορούμε να τα απλώνουμε άφοβα. Αυτό όμως και τίποτα άλλο. Τα έχουμε πει άλλωστε ότι φον ντε τεν, πούδρα ή οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ απαγορεύονται τις ώρες που βρισκόμαστε στην παραλία. Εναλλακτικά μπορούμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό με χρώμα. Όπως βλέπετε τα beauty brands έχουν φροντίσει ώστε να δημιουργήσουν φόρμουλες που καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Όσο αφορά τα κονσίλερ σας προτείνουμε τα πιο σταθερά. Εκείνα που θα απλώσετε στην περιοχή των ματιών αφού προηγουμένως έχετε απλώσει την αντηλιακή κρέμα προσώπου.

Kat Von D Lock-It Concealer

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer

Maybelline New York Super Stay 24H Concealer

L’ Oreal Paris Infaillible More Than Concealer

Benefit Booing Industrial Strenght Concealer

Διαβάστε ακόμη:

Τα τρία λάθη που κάνετε το Καλοκαίρι στην περιποίηση προσώπου!

Το μοναδικό αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα