Δεν μαυρίζουν τα πόδια σας το καλοκαίρι; Δοκιμάστε το αγαπημένο τρικ της Βάσως Λασκαράκη

08:00 30/7/2019 - Πηγή: InStyle

Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει και σε εσάς, όμως το καλοκαίρι πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με το εξής περίεργο «φαινόμενο»: ενώ το υπόλοιπο σώμα μαυρίζει, τα πόδια αντιστέκονται σθεναρά να αποκτήσουν το επιθυμητό σοκολατί χρώμα. Αν σας συμβαίνει, δεν σας συμβουλεύουμε να κάτσετε περισσότερο στην ξαπλώστρα – το δέρμα σας ξεκάθαρα δεν θέλει να μαυρίσει, οπότε σταματήστε να ταλαιπωρείστε. Άλλωστε ξέρετε πόσο κακό κάνει ο ήλιος στην επιδερμίδα

σας, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, οπότε καλύτερα δοκιμάστε να «κλέψετε» το μαύρισμα με ένα ειδικό προϊόν.

Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ΒΒ Body Bronzer της Erre Due (€18,50). Πρόκειται για μία κρέμα σώματος ΒΒ που χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική ηλιοκαμένη όψη, ομοιόμορφο τόνο και καλύπτει τις ατέλειες για λείο, ομοιογενές αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Στεγνώνει γρήγορα, αφαιρείται με νερό και η σύνθεσή του έχει αντιοξειδωτικές, θρεπτικές ιδιότητες και 24ωρη ενυδατική δράση.

Erre Due, ΒΒ Body Bronzer

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μάλιστα το αγαπημένο της Βάσως Λασκαράκη, η οποία αποκάλυψε πως «Φέτος δεν φοράω μίνι χωρίς το ΒΒ Body Bronzer της Erre Due που καλύπτει τις ατέλειες στα πόδια και χαρίζει φυσική ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ5+1 αντηλιακά λάδια με SPF30 για να κάνετε βαθύ μαύρισμα με ασφάλεια

Keywords
Τυχαία Θέματα