Δείτε τα beauty προϊόντα που έχει πάντα μαζί της η Bella Hadid όταν ταξιδεύει!

H Bella Hadid είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα των τελευταίων χρόνων και ταξιδεύει πολύ σε όλο τον κόσμο. Για την ακρίβεια περνά τη μισή της ζωή στα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια για τις ανάγκες φωτογραφήσεων και γυρισμάτων.

Οι μετακινήσεις αλλά και οι πολύωρες πτήσεις ταλαιπωρούν την επιδερμίδα της και είναι γνωστό πως η Hadid την φροντίζει σχολαστικά όπως και το σώμα της επίσης.

Είναι αρκετές οι φορές άλλωστε που μιλά για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και τα αγαπημένα της προϊόντα. Και τώρα, σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκάλυψε τα beauty

προϊόντα που έχει πάντα μαζί της στα ταξίδια.

“Ταξιδεύω πολύ και συχνά πηγαίνω κατευθείαν, από το αεροδρόμιο στο studio φωτογράφησης. Ακολουθώ όμως πάντα τη συμβουλή που μου έχει δώσει η μητέρα μου ώστε να διατηρήσω την επιδερμίδα μου στην καλύτερη, δυνατή κατάσταση” λέει η Hadid.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις 8 Μάρ, 2020 στις 7:11 πμ PDT

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ομορφιάς της: “Όταν ταξιδεύω έχω πάντα μαζί μου τα αγαπημένα μου αιθέρια έλαια και τους κρυστάλλους μου. Θέλω να νιώθω πως υπάρχει γύρω μου θετική ενέργεια ειδικά όταν πρόκειται να ταξιδεύω πολλές ώρες. Θέλω να νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Ένα από τους αγαπημένους μου make up artists, στην Κορέα, μάλιστα μου έδωσε ένα έλαιο ginseng που μου χαρίζει ενέργεια και δεν μπορώ πλέον να ταξιδέψω χωρίς αυτό”.

Παράλληλα το super model έχει τις ενυδατικές της κρέμες, τον ορό και το αγαπημένο της κονσίλερ ώστε να είναι άψογη όταν φτάσει στον προορισμό της.

Εσείς, κορίτσια, τι έχετε πάντα μαζί σας όταν ταξιδεύετε;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα 10 ωραιότερα κραγιόν του Φθινοπώρου που θα φορέσετε από σήμερα κιόλας!

Ψαλίδι για τις βλεφαρίδες: Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να επιλέγετε συγκεκριμένο χρώμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα