Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Κριέ! Και θα είναι, πρώτα από όλα επειδή εσύ δεν έχεις σκοπό να αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τη γιορτή και κατά δεύτερον δε σ’ αφήνει το σύμπαν να πέσεις ψυχολογικά, αφού σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και φαίνεται ότι κάποια θέματα που σε απασχολούσαν ξεπερνιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά κάποιο τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα

ανταμείβεσαι για την επιλογή σου να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και ξέρεις ότι ο αισιόδοξος άνθρωπος δεν ξεμένει ποτέ από καλή παρέα, ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή!

ΤΑΥΡΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ταύρε! Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από τη σωματική και ψυχολογική κούραση που μπορεί να κουβαλάς. Ίσως η πολυκοσμία να μην είναι η πρώτη σου επιλογή τα φετινά Χριστούγεννα κι αυτό μόνο πρόβλημα δεν είναι, αφού μπορεί να προτιμάς να τα μοιραστείς με ένα και μόνο πρόσωπο. Από την άλλη, έχεις επιλέξει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που πιστεύεις ότι είναι πραγματικά κοντά σου και που νιώθεις ότι μπορείς να μοιραστείς ακόμα και τις πιο κρυφές σκέψεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Δίδυμε! Όλοι οι καλοί χωράνε σήμερα κι αν κάποιοι δεν το πιστεύουν αυτό, σίγουρα εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν δεν μπορείς να αφήσεις εκτός λίστας καλεσμένων κανέναν από όσους θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου, είτε αυτούς που αγαπάς πολύ, είτε αυτούς που κάποιες φορές νιώθεις ότι αν είχες τη δυνατότητα θα τους έστελνες καλικάντζαρους στο σπίτι για να τους χαλάσουν τα υδραυλικά. Και πολύ καλά θα κάνεις πάντως, γιατί ακόμα και τα παράπονα σήμερα εκφράζονται με τον πιο χαριτωμένο τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Καρκίνε! Κι αν θες να τα περάσεις όντως καλά προσπάθησε να αφήσεις στην ντουλάπα σου τη στολή της… “μαμάς” που θέλει να φροντίσει τους πάντες, να ετοιμάσει τα πάντα μόνη της και στο τέλος να πλύνει και τα πιάτα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά στο τέλος θα παραπονιέσαι κιόλας που δεν βρέθηκε κάνεις να σου δώσει ένα χέρι βοηθείας… Καλύτερα λοιπόν κρατά ρόλο κομπάρσου, γιατί το βράδυ ειδικά σε θέλω ξεκούραστο. Οι μέρες που διανύουμε είναι φωτιά για εσένα, όσο είναι και για τις γαλοπούλες. Όμως ειδικά για σένα θα είναι κρίμα να σε βρουν στο κρεβάτι αγκαλιά με το θερμόμετρο…

ΛΕΩΝ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένο Λιοντάρι! Και πίστεψέ με, δε θα σε απογοητεύσουν! Τουλάχιστον η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη αγάπη και πολλές χαρούμενες στιγμές. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες εντάσεις, αυτές θα είναι για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να πυροδοτήσουν συναισθήματα και πάθη που ειδικά στην περίπτωση σου είναι πάντα καλοδεχούμενα! Μια κάποια προσοχή μόνο θα χρειαστεί, γιατί πάνω στη διάθεσή σου να ξανανιώσεις για λίγο παιδί μπερδεύεσαι και απαιτείς παράλογα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Παρθένε! Λίγη οικογενειακή θαλπωρή είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να περιμένεις τα φετινά Χριστούγεννα και ευτυχώς θα την έχεις, όχι τόσο επειδή ήσουν το καλύτερο παιδάκι φέτος, όσο επειδή είσαι από τα πιο ταλαιπωρημένα. Απόλαυσε την λοιπόν και άσε το παρελθόν εκεί που ανήκει… στο παρελθόν! Αν, από την άλλη, νιώθεις ένα βάρος στο στομάχι που δε θα το απέδιδες στη γαλοπούλα, αλλά στο γεγονός ότι δεν έχεις βγάλει από μέσα σου κάποια συναισθήματα, μάλλον το κλίμα είναι κατάλληλο για να το κάνεις σήμερα.

ΖΥΓΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ζυγέ! Με φουλ καλή διάθεση φαίνεται να σε βρίσκουν τα φετινά Χριστούγεννα, αφού και να βγεις έχεις όρεξη, και να χορέψεις, και να γνωρίσεις κόσμο και γενικότερα να κάνεις ότι πιστεύεις ότι θα σε βγάλει από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και θα δώσει ξεχωριστό νόημα στη σημερινή μέρα. Το φλερτ δε θα σου λείψει, ακόμη κι αν είσαι σε σχέση και μη μου πεις ότι εσύ δεν κάνεις τέτοια, γιατί… μας τα ‘πανε! μας τα ‘πανε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Σκορπιέ! Και τί καλύτερο δώρο να σου φέρουν τα φετινά Χριστούγεννα από κάτι που θα ανήκει σε σένα και μόνο σε σένα…(;) Τί μπορεί να είναι αυτό; Από ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, ένα κόσμημα ή κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο αξίας, μέχρι κάποιον που βλέπει τις σχέσεις λίγο-πολύ όπως εσύ και το μόνο που θέλει για να είναι ευτυχισμένος είναι να ζει και να αναπνέει για σένα, αλλά κι εσύ γι’ αυτόν. Καλά, αυτό το τελευταίο κάποιοι από εσάς κάντε ότι το δέχεστε και θα τη βρείτε την άκρη σας αργότερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Τοξότη! Κι επειδή όπου γάμος και χαρά ο Τοξότης πρώτος και φέτος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις! Και δεν θα το κάνεις απαραιτήτως ανεβαίνοντας στο τραπέζια και κάνοντας χαμό, αλλά φέτος μπορεί να κερδίσεις την προσοχή των άλλων δείχνοντας προς τα έξω την πιο συναισθηματική σου πλευρά. Αυτή που άλλοτε σε κάνει την ψυχή του πάρτι και άλλοτε σε κάνει να ανταγωνίζεσαι τις υποκριτικές ικανότητες του φίλου σου του Λέοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Αιγόκερε! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ίσως πέφτει σε εσένα το… “φλουρί” να τα βιώσεις λίγο πιο μελαγχολικά φέτος. Στο μυαλό σου μπορεί να υπάρχουν σημαντικά θέματα που δε σου επιτρέπουν ή δε θες κιόλας, να αφεθείς στο κλίμα της ημέρας και να απολαύσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται για χαλάρωση. Αν πάλι είσαι απ’ τους χαρούμενους Αιγόκερους της μέρας πρόσεξε λίγο τι θα φας και τι θα πιεις, γιατί και αύριο αργία είναι και είναι κρίμα να την περάσεις στο κρεβάτι. Μόνος σου, να επισημάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Υδροχόε! Όπως σου έχω ξαναπεί, οι φετινές γιορτές σε θέλουν υπέρλαμπρο και γοητευτικό κι αυτά αρκούν για να ανεβάσουν τη διάθεση σου στα ύψη! Δε χρειάζεται λοιπόν να σου πω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κυκλοφορήσεις όσο περισσότερο μπορείς, γιατί εκεί έξω σε περιμένουν κάποιοι μάγοι και τα δώρα τους θα σου προκαλέσουν πραγματικά μεγάλη έκπληξη! Δουλειές, έρωτες, φιλίες, όλα μοιάζουν πολύ πιο όμορφα όταν σου δημιουργούν την αίσθηση ότι σας τραβούν από τα τετριμμένα και όσα έχεις βαρεθεί.

ΙΧΘΥΣ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ιχθύ! Όσο και να προσπάθησες να αποφύγεις φέτος τις τυπικότητες και τα παραδοσιακά, το μόνο που κατάφερες είναι απλά να αποφύγεις, όχι τα ίδια και τα ίδια, αλλά τα ίδια σκέτο. Δεν πειράζει όμως, αφενός γιατί τελικά κάπως έτσι μπαίνεις περισσότερο στο πνεύμα των ημερών και κατά δεύτερον γιατί τα Χριστούγεννα ερχόμαστε πιο κοντά και κάποιοι άνθρωποι μπορεί πιο εύκολα να ενδιαφερθούν για κάποια θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να σε βοηθήσουν. Γι’ αυτό μη διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά…

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα