Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει στο faysbook.gr την αγαπημένη του συνήθεια των Χριστουγέννων, αλλά και τι τον ενοχλεί!

Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό που παρακολουθούσε το Survivor 2018 και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι. Ο personal trainer ξεχώρισε για τη στάση του στο παιχνίδι, αλλά και για τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να αφοσιωθεί στον χώρο εκγύμνασης που διατηρεί στο Ψυχικό. Σε ένα από τα διαλείμματα του από τη δουλειά, μίλησε αποκλειστικά στο faysbook.gr για τα Χριστούγεννα,

που αποτελούν και μια από τις πιο αγαπημένες του περιόδους.

«Από μικρό παιδί, τα Χριστούγεννα για εμένα ήταν όμορφες οικογενειακές στιγμές, μπόλικο παιχνίδι και φυσικά κάλαντα με τους φίλους μου! Ήταν μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Εννοείται πήγαινα σε όλα τα κάλαντα, ακόμη και σε αυτά των Φώτων!», εξομολογήθηκε. Ρωτώντας τον ποια είναι η αγαπημένη του συνήθεια αυτές τις ημέρες, απάντησε: «Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι και να περνάω όμορφες στιγμές με την οικογένεια, αλλά και τους φίλους μου».

Μπορεί να λατρεύει τα Χριστούγεννα, όμως το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν περνούν ευχάριστα τις ημέρες αυτές, τον ενοχλεί: «Με ενοχλεί να βλέπω ανθρώπους μόνους και στενοχωρημένους. Είναι γενικότερα άσχημο, αλλά αυτές τις ημέρες είναι πιο έντονο, καθώς όλα τα σπίτια θα έπρεπε να πλημμυρίζουν από χαρά και αγάπη»!

Όσο για το αν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια ευχή του τα φετινά Χριστούγεννα, αποκάλυψε πως: «Θα έδινα την ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη του ευχή.», ενώ συμπλήρωσε πως γνώριζε από νωρίς την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη: «Σχετικά μικρός το κατάλαβα ότι δεν υπάρχει, αλλά δεν το αποκάλυψα για να μην σταματήσει να μου φέρνει δώρα»!

Τέλος, ο Ηλίας αποκάλυψε πού θα περάσει τις γιορτές και μοιράστηκε με εμάς, τις δικές του ευχές: «Θα περάσω τις γιορτές στην Αθήνα με οικογένεια και φίλους, γιατί λόγω δουλειάς είχα χρόνια να το κάνω. Η νέα χρονιά θα ήθελα να με βρει με ανθρώπους που αγαπώ. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και πάντα κάποιος λόγος για να χαμογελάμε»!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκαλύπτει στο faysbook.gr ποια είναι τα Χριστούγεννα που θα του μείνουν αξέχαστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα