Δείτε πως θα αποκτήσετε έξτρα λάμψη στο πρόσωπο ακολουθώντας 6 βήματα!

Βλέπουμε μοντέλα σε shows, celebrities αλλά και καθημερινές γυναίκες που η επιδερμίδα τους έχει τέτοια λάμψη που μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι κάνουμε λάθος τελικά.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον κάτι δεν κάνουμε σωστά οπότε που θα απευθυνθούμε για άλλη μια φορά; Σ εκείνα τα παιδιά που μας δίνουν τις σωστές απαντήσεις και λύσεις: στους make up experts

Αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε. Και μας απαντούν λοιπόν με πάσα ειλικρίνεια. Έξι βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε και θα ακτινοβολούμε, θα

αποκτήσουμε glossy skin όπως το λένε στη γλώσσα τους.

Βήμα 1ο: Καθαρισμός και Τόνωση

Πόσες φορές πια… Το σωστό μακιγιάζ ξεκινά από το καθαρό και σωστά ενυδατωμένο και τονωμένο δέρμα. Ειδικά αν αποζητούμε τη λάμψη αυτός είναι ο πρώτος κανόνας. Η φροντισμένη επιδερμίδα λάμπει από μόνη της φανταστείτε να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας στη συνέχεια. Για καθαρισμό επιλέγουμε το Shiseido Deep Cleansing Foam και για τόνωση το Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner.

Shiseido Deep Cleansing Foam

Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner

Βήμα 20: Μάσκα, μάσκα, μάσκα

Το λέμε (γράφουμε) τρεις φορές για να το εμπεδώσουμε. Πρέπει να βάλουμε τις μάσκες ενυδάτωσης και ανανέωσης στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης. Προτιμούμε εκείνες με φυσικά συστατικά στη σύνθεση τους ή υαλουρονικό οξύ που ανανεώνουν, αναζωογονούν και απομακρύνουν την ξηρότητα όπως την πρωτοποριακή Blithe Energy Yellow Citrus & Honey Patting Splash Mask. Αμέσως μετά δεν ξεχνάμε τον ορό μας που μπορεί να είναι ο Origins Plantscription Serum.

Blithe Energy Yellow Citrus & Honey Patting Splash Mask

Origins Plantscription Serum

Βήμα 3ο: Εξασφαλίζουμε την μέγιστη υγρασία

Που σημαίνει ότι πρέπει να την “κλειδώσουμε” με την ενυδατική μας κρέμα και τον ορό ενυδάτωσης, προϊόντα που επιβάλλεται να περιέχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα. Καθημερινά, μην ξεχνιόμαστε. Επιλέγουμε την εμβληματική ενυδατική κρέμα Creme de la Mer.

Creme de la Mer

Βήμα 4ο: Δημιουργούμε τη Λάμψη

Kαι ήρθε η ώρα των προϊόντων μακιγιάζ. Το glossy skin έχει να κάνει κυρίως με τη σωστή βάση, οπότε ξεκινάμε με το primer Benefit The POREfessional Pearl Primer που περιέχει παράγοντες λάμψης στη σύνθεση του και συνεχίζουμε με κονσίλερ της ίδιας φιλοσοφίας και κατηγορίας.

Benefit The POREfessional Pearl Primer

Βήμα 5ο: Ελαφριά Κάλυψη

Συνεχίζουμε με το φον ντε τεν. Οτιδήποτε βαρύ και ματ απαγορεύεται. Οτιδήποτε ανάλαφρο και διάφανο επιτρέπεται. Αν έχουμε μικρές ατέλειες τις καλύπτουμε με το κονσίλερ. Ή ακόμα καλύτερα αναμειγνύουμε το φον ντε τεν Lancome Skin Feels Good με το κονσίλερ L’ Oreal Paris True Match για κηλίδες ή σπυράκια έτσι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Lancome Skin Feels Good

L’ Oreal Paris True Match

Βήμα 6ο: Glossy Highlighters

Εδώ είμαστε! Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Highlighter. Αυτό είναι το προϊόν-κλειδί. Απλώνουμε το super-glossy highlighter Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Shimmer Skin Stick στο τόξο κάτω από τα φρύδια, στο βλέφαρο και τα ζυγωματικά. Εναλλακτικά μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε lip balm ή ξηρό λάδι όπως το Bio Oil!

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Shimmer Skin Stick

Bio Oil

Διαβάστε ακόμη:

Το ξέρατε ότι το αγαπημένο αξεσουάρ των celebrites είναι οι περούκες;

Ο hair stylist της Kylie Jenner μας αποκαλύπτει πόσο στοίχισε η ροζ βαφή της

Keywords
Τυχαία Θέματα