Bρεττός Βρεττάκος: Αυτός είναι ο λόγος που η Madonna δεν εμφανίστηκε με δημιουργία του στο after party των Όσκαρ!

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Βρεττός Βρεττάκος, ο οποίος μίλησε για τις συνεργασίες που έχει κάνει, τόσο με Ελληνίδες, όσο και με ξένες σταρ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Madonna, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν φόρεσε δημιουργία του στο after party των Όσκαρ.

Διαβάστε

το απόσπασμα της συνέντευξης του:

Πόσο καιρό έχεις στη διάθεσή σου για να φτιάξεις ένα ρούχο;

Μπορεί κάποιος να σου ζητήσει ρούχο σε μία εβδομάδα. Κάτι που πολλές φορές δεν μπορείς να δεχτείς. Μπορεί να δουν ένα ρούχο και να νομίζουν πως είναι άμεσα διαθέσιμο. Γι’ αυτό έχω συνεργασίες με showrooms στο εξωτερικό με στόχο να γίνεται η μεταφορά πιο γρήγορα. Σκέψου ότι από την Ελλάδα χρειάζονται τουλάχιστον δύο εργάσιμες μέρες για να σταλεί ένα ρούχο. Μπορεί να χαθεί μία συνεργασία επειδή ένα ρούχο έμεινε στο τελωνείο. Έχει συμβεί.

Πότε;

Έμεινε στο τελωνείο ρούχο που προοριζόταν να φορέσει η Madonna στο after party των Όσκαρ. Τελικά το ρούχο έφτασε, αλλά τελευταία στιγμή ενημερωθήκαμε ότι η Madonna δεν παρευρέθηκε γιατί είχε εκνευριστεί με τη Lady Gaga, η οποία άλλαξε στο κόκκινο χαλί πέντε looks. Όταν το περιγράφεις, μπορεί να ακουστεί σαν ψέμα ή φανφάρα. Υπάρχει ακόμα συνεργασία με τη Madonna. Είναι και πολλά προτζεκτ που δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πώς είναι να δουλεύεις με διάσημες αυτού του βεληνεκούς;

Η απόλυτη απομυθοποίηση με τον ωραίο τρόπο. Βλέπεις τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη να έχουν εξαιρετική συμπεριφορά και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες τους.

Εκτός από την Beyoncé, έχεις συνεργαστεί με την Jennifer Lopez, τη Shakira, την Taylor Swift και πρόσφατα με τη Cher.

Οι συνεργασίες αυτές συνεχίζονται. Μόνο με τη Shakira ήταν one off, στο Voice. Μας είχαν ξαναζητήσει ρούχα για την εμφάνισή της στο Μουντιάλ, αλλά τελευταία στιγμή επιλέχτηκε κάτι άλλο. Αυτά μπορεί να συμβούν.

Ποια celebrity της παγκόσμιας σόουμπιζ θέλεις να δεις να φοράει δημιουργίες σου;

Τη Charlize Theron. Είμαστε σε επαφή και θεωρώ ότι κάτι μπορεί να γίνει.

Διαβάστε ακόμη:

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: “Ευτυχώς δεν έμειναν σημάδια στο πρόσωπο μου!”

Keywords
Τυχαία Θέματα