Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13 ως 19 Ιουλίου 2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οικογενειακό επίπεδο καθώς η ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 οδηγεί τις σχέσεις σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία στην οικογένεια και μπορεί να προκαλέσουν σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα σε πληγώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσει μέσα στην εβδομάδα καθώς η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία και να αφουγκραστείς την έντονη διαίσθηση σου. Τα παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις δίπλα σου πρόσωπα που αγαπάς και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σε απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο και μέσα στην εβδομάδα μπορεί να οδηγηθείς σε συναισθηματικές υπερβολές που θα έχουν κόστος και στο υλικό πεδίο. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 δημιουργεί διάθεση εξουσίας και ελέγχου που θα εκδηλωθεί τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι άλλοι σε πιέζουν αυτή την εβδομάδα καθώς ο ήλιος στο ζώδιο σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους πού αναστατώνουν τις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό για εσένα να συγκρατήσεις πιθανά νεύρα και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου θέλοντας να ξεφύγεις από περιορισμούς που σου δημιουργούν είτε οι συνεργάτες είτε το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, εκκρεμότητες του παρελθόντος σε απασχολούν έντονα και αυτή την εβδομάδα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σου προκαλούν φόβους και ανασφάλειες. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 σε οδηγεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα που μπορεί να έχουν κόστος και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τις οποίες αμφιβολίες δίνοντας όλη σου την προσοχή στα ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, φιλικά πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιδικίας μαζί τους λόγω συμπεριφορών που δεν σου αρέσουν. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που έχουν σημαντική θέση στη ζωή σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς από πρόσωπα που προσπαθούν να σε χειριστούν κατά το δοκούν.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η επαγγελματική σου ζωή σε απασχολεί έντονα καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνας στον Αιγόκερω στις 15.07 οδηγεί σε άκρως χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές πρόσωπα που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε προβληματίσει αυτή την εβδομάδα καθώς η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους σου. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου με πρόσωπα και καταστάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, οι ανασφάλειες που νιώθεις εκδηλώνονται τόσο στις οικονομικές συμφωνίες όσο και στην προσωπική σου ζωή. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου που θα σε ενοχλήσουν έντονα και θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς η καχυποψία και η ζήλια σε οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις που θα πληγώσουν τη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα. Οι σχέσεις με τους άλλους θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς συνεργάτες και ταίρι μπορεί να σε οδηγήσουν σε οριακό σημείο. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 15.07 σε ωθεί να γίνεις ιδιαίτερα εξουσιαστικός με τους γύρω σου. Αυτό να θυμάσαι θα έχει κόστος που καλό είναι να το αποφύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η καθημερινότητα και οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργούν ένταση και να σε επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν άμεση επιρροή στον εργασιακό χώρο. Είναι σημαντικό να μην χάσεις τον έλεγχο και να έρθεις σε επαφή με το ένστικτό σου που είναι αλάθητο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, προσπάθησε να μην δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή λόγω των έντονων ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν η ψυχολογία σου. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να εξουσιάσει στο ταίρι σου. Αυτό να θυμάσαι ότι θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για εσένα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13 ως 19 Ιουλίου 2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα