Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 22/6

Σας έχουμε πει ότι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, είναι το μπλε. Ποιο όμως είναι το print που κυριαρχεί σε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτό το Καλοκαίρι; Και σίγουρα το έχεις δει παντού; Η απάντηση είναι το tropical

που αμέσως μας φτιάχνει τη διάθεση και μας… ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη με φοίνικες και ηλιοβασιλέματα. Θα το βρείτε σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, σε τέλειους συνδυασμούς και είναι ιδανικό τόσο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, όσο και για τις επίσημες. Να σας θυμίσουμε πως αυτό ήταν πολύ έντονο στην τελευταία συλλογή του οίκου Versace, το οποίο έκλεισε η Jennifer Lopez. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, ένα κοντομάνικο κρουαζέ φόρεμα με τέλειο print με φοίνικες, με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια σουέντ πράσινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι τιρκούαζ δερμάτινα mules, Zara. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες.

Τρίτη 23/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κορυφαίο ρούχο του Καλοκαιριού, το λευκό φόρεμα. Αυτό που μπορείτε να το φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ, τόσο στην πόλη, όσο και στο νησί, με την προσθήκη πάντα των κατάλληλων αξεσουάρ. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, σε διάφορα μήκη και κοψίματα. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει και σας κολακεύει περισσότερο και δώστε του πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας το επόμενο διάστημα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, ένα λευκό μακρύ broderie φόρεμα με έξω τους ώμους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Bijou Bijou, δερματάκι στο λαιμό από προσωπική συλλογή, δερμάτινη ζώνη Peace & Chaos και πλατφόρμες Ugg από το κατάστημα Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο updo με ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Τετάρτη 24/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το πουά, ένα από τα πιο αγαπημένα print που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Αν είστε πιο κλασικές επενδύσετε σε λευκά ή μαύρα ρούχα, ενώ αν σας αρέσουν οι statement εμφανίσεις πείτε ένα μεγάλο ναι σε έντονα χρώματα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας  Zini, ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα με μεγάλα πουά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πράσινα πέδιλα, Zara. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της.

Πέμπτη 25/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μια πολύ αγαπημένη μας τάση που έχει γίνει πια κλασική, το Grecian chic. Με τον όρο αυτόν αναφερόμαστε τόσο στην αρχαιοελληνική αισθητική όσο και στο ύφος που έχουν όπως καταλαβαίνετε τις ρίζες τους στη χώρα μας. Πρωταγωνιστές είναι οι λιτές και αέρινες γραμμές στα ρούχα και κυρίως στα φορέματα, το φυσικό δέρμα, τα εντυπωσιακά και χρυσά περίτεχνα κοσμήματα, τόσο στα χέρια και στα αυτιά, όσο και στο κεφάλι, τα σανδάλια αλλά και χτενίσματα όπως οι πλεξούδες και τα updos. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Lynne, ένα μπλε μίνι φόρεμα με εντυπωσιακό μπούστο και τον έναν ώμο έξω. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα Κ18 από το κοσμηματοπωλείο Patseas στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα ένα περιδέραιο λαιμού φορεμένο ως headband και δυο βραχιόλια, ένα μπρασελέ και ένα με τιρκουάζ πέτρες και ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με straps, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο updo, αφήνοντας ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Παρασκευή 26/6

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για το cropped to, το κοντό δηλαδή μπλουζάκι που αφήνει εκτεθειμένη τη μέση σου. Τις τελευταίες σεζόν έχουν κάνει δυναμικό comeback -έγιναν αγαπημένα όλων των γυναικών τη στα 90s- και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Access Fashion, ένα floral cropped top που δένει στην πλάτη και ένα λευκό jean παντελόνι με δαντέλα στο πλάι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid ένα ζευγάρι δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα