Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 29/11-03/12!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από τo Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 29/11

Υπάρχει κάτι πιο κομψό και stylish από ένα καλοραμμένο λευκό κοστούμι; Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου πως το λευκό κοστούμι είναι ένα σύνολο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα λευκό κοστούμι που συνδύασε με

μαύρο τοπ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι προσθέτοντας στη μια μεριά ένα εντυπωσιακό hair clip. Άλλωστε τα oversized hair clips είναι μια τάση που αγαπάμε πολύ φέτος τον χειμώνα.

Το Fashion tip της ημέρας: Ένα είναι το fashion tip της ημέρας και αυτό έχει να κάνει με το είδος του λευκού κοστουμιού που θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να επιλέξεις βάσει του σωματότυπού σου και του γούστου σου τη γραμμή που σου ταιριάζει καλύτερα και έτσι θα έχεις πάντα ένα ωραίο σύνολο για να φοράς σε κάθε περίσταση.

Τρίτη 30/11

Ναι! Ναι! Ναι! Το σατέν ύφασμα είναι το αγαπημένο μας για αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές τόσο περισσότερο θέλουμε να το έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό ακολουθώντας αυτή την τάση και συγκεκριμένα συνδύασε το θαλασσί ζιβάγκο της με μια μαύρη σατέν φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μαύρο καλσόν.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε καφέ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο κότσο αφήνοντας μερικά τσουλουφάκια να πέσουν μπροστά.

Το Fashion tip της ημέρας: Μια σατέν φούστα είναι η τέλεια προσθήκη στην ντουλάπα σου και θα τη φορέσεις είτε με πιο επίσημα tops και γόβες ή με sneakers και ένα πουλοβεράκι.

Τετάρτη 01/12

To LBD (Little Black Dress) γίνεται το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας στην περίοδο των γιορτών. Η Φαίη ακολούθησε αυτή την τάση και μας έκανε σήμερα μια πρόταση για ένα υπέροχο γιορτινό look.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα που συνδύασε με μαύρο λεπτό καλσόν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε καφέ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: Ενίσχυσε την ντουλάπα σου με κομμάτια που θα φορέσεις πιο εύκολα ξανά και ξανά και το LBD είναι μια σταθερή αγαπημένη επιλογή που θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη.

Πέμπτη 02/12

Τα co-ords είναι σύνολα που αγαπάμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας είτε σε casual style ή σε πιο επίσημο. Μπορείς να επιλέξεις ένα σύνολο από μάλλινα υφάσματα για πιο lounge εμφανίσεις ή ένα δερμάτινο σύνολο για ένα πιο εντυπωσιακό look.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο που αποτελείται από μίντι φούστα με σκίσιμο και crop top.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση.

Το Fashion tip της ημέρας: Πρόσθεσε τουλάχιστον ένα πλεκτό co-ord και ένα δερμάτινο στην ντουλάπα σου για να είσαι μέσα στις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.

Παρασκευή 03/12

Όταν σκέφτεσαι στο μυαλό σου χριστουγεννιάτικα χρώματα ποια είναι αυτά που κυριαρχούν; Το κόκκινο, το πράσινο, το ασημί και το χρυσό είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις και η Φαίη μας σήμερα υιοθέτησε ένα κατακόκκινο look που μας εντυπωσίασε.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα κόκκινο πλεκτό oversized πουλόβερ που το φόρεσε ως φόρεμα και το συνδύασε τέλεια με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γόβες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look πιάνοντας τα μισά μαλλιά σε μια χαλαρή αλογοουρά.

Το Fashion tip της ημέρας: Βάζοντας αυτές τις αποχρώσεις στην ντουλάπα σου θα νιώσεις ακόμα πιο έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων. Άλλωστε φέτος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, θέλουμε οι γιορτές μας να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύχρωμες.

Διαβάστε περισσότερα:

The knitted dress: Αυτό είναι το μοναδικό φόρεμα που χρειάζεστε τώρα!

Sweater weather: Πως να φορέσετε το cozy πουλόβερ σας!

Τα σατέν φορέματα των Zara που θα φορέσουν όλες οι Ελληνίδες μέσα στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα