Σίσσυ Χρηστίδου: Περιγράφει πως έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Μια πολύ γλυκιά αποκάλυψη έκανε το πρωί της Κυριακής (05/12) η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της.

Με αφορμή την ζωντανή σύνδεση που έκαναν στην εκπομπή της με το θεματικό πάρκο της ονειρούπολης Δράμας, η παρουσιάστρια αποκάλυψε on air πως έμαθε το 2007 ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Εκείνη την περίοδο η Σίσσυ Χρηστίδου

ήταν στην εκπομπή όμορφος κόσμος και τότε ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στην Δράμα

«Πηγαίναμε εκεί με τον Όμορφο Κόσμο. Κάναμε εκδρομές. Έβαζε μια τεράστια σκηνή εκεί ο Αρναούτογλου, ανεβαίναμε πάνω και ερχόταν ο κόσμος. Κάναμε τις εκπομπές μας ζωντανά. Και θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία. Τον Δεκέμβριο του 2007, πήγαμε για τρίτη φορά στην Ονειρούπολη. Εγώ χόρευα πολύ τότε στην εκπομπή. Είχα μια καθυστέρηση στον κύκλο μου και πριν το ταξίδι έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Ήταν τη μέρα που φεύγαμε.

Πήρα τη μαμά μου πρώτα και της είπα πως νομίζω πως είμαι έγκυος. Ήμουν έξω από τα στούντιο και ετοιμαζόμουν να φύγουμε για Δράμα. Συναντήθηκα με τους γονείς μου στη Δράμα. Ήμουν έγκυος και δεν το είχα πει πουθενά. Πάνω στη σκηνή ήμουν ακίνητη, γιατί νόμιζα πως κάτι θα συμβεί στο παιδί. Και ο Αρναούτογλου μου έλεγε κουνήσου “παιδάκι μου”. Το είπα και στον ενδιαφερόμενο και ήρθε και αυτός μαζί. Έλεγε ο Γρηγόρης “γιατί μαζεύτηκε όλο το σόι;”» εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Οικονομόπουλος: Έπεσε θύμα διάρρηξης

Βασίλης Μπισμπίκης: Η δημοσίευση για τον Μανώλη Κονταρό μετά την όλο νόημα μαντινάδα που αφιέρωσε στην Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Τράγκας -Kορονοϊός: Διασωληνώθηκε ο δημοσιογράφος -«Η μάχη που καλείται να δώσει είναι εξαιρετικά σκληρή»

Keywords
Τυχαία Θέματα