Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 22-26/2!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την 25η εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 22/2

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δυο από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα ever, τη λευκή μπλούζα -πουκάμισο και το μαύρο τζιν.  Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από μια λευκή μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και έξω τους ώμους με μπανάλες κάτω από στήθος και κουμπάκια, τύπου πουκάμισο και ένα γκρι skinny τζιν με μεταλλικές λεπτομέρειες στις τσέπες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με μαύρο κοκάλινο σκελετό και μαύρα, δερμάτινα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, με διακοσμητικά καρφιά, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά της με γυριστές τις άκρες προς τα μέσα, curtain bangs και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 23/2

Τα floral -λουλουδιασμένα ρούχα δεν είναι μόνο σήμα κατατεθέν της Άνοιξης, αλλά μπορούν να φορεθούν και μέσα στο Χειμώνα, κάνοντας την τέλεια αντίθεση με τον γκρίζο ουρανό.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα floral σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, που αποτελείται από ένα κροπ τοπ με δέσιμο στο μπροστινό μέρος, φουσκωτό μανίκι και λάστιχο στο πίσω μέρος σε κανονική εφαρμογή και μια ψηλόμεση φούστα με δύο βολάν, κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος, σε κανονική εφαρμογή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα διάφανο μαύρο καλσόν IDER με μαύρη ραφή στο πίσω μέρος και ένα ζευγάρι μαύρα κροκό πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και χοντρό τακούνι, Dukas.  

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ φούξια  χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω, 70’s φράντζα, όγκο στην κορυφή και τα διακόσμησε με μια κορδέλα με το ίδιο φλοράλ του συνόλου.

Τα αξεσουάρ εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση και να απογειώνουν κάθε χτένισμα, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε αυτά, προτιμώντας εκείνα που είναι σε έντονα χρώμα ή έχουν παιχνιδιάρικο print.

Τετάρτη 24/2

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το wrap dress, το απλό, εύκολο, κομψό και σούπερ διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η σχεδιάστρια μόδας που πραγματικά το απογείωσε ήταν η Diane Von Furstenberg, η οποία το είχε περιγράψει ως «το πιο πολυμορφικό κομμάτι, καθώς είναι σαν ρόμπα, σαν κιμονό και σαν toga».

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας, Access Fashion, ένα κόκκινο, μίντι wrap dress από ποπλίνα, σε κανονική γραμμή, με μάο γιακά, 3/4 φουσκωτά μανίκια με λάστιχο στο τελείωμα και δέσιμο στο πλάι ή πίσω.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με μαύρο σκελετό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μοβ, ψηλοτάκουνες γόβες, με την υπογραφή, Fairymade.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude  χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, 70’s φράντζα και όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 25/2

Ξέρουμε πως λατρεύετε τα σικ φορέματα που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τις καμπύλες σας και γι’ αυτά θα σας μιλήσουμε σήμερα, αφού αποτελούν ουσιαστικά μια επένδυση που θα τα έχετε συνεχώς στη ντουλάπα σας και θα τα φοράτε σε πολλές περιστάσεις, από καθημερινές μέχρι και επίσημες.

Σε ένα τέτοιο κομμάτι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας, Rich Girl Bodoir, ένα εφαρμοστό, φούξια, σατέν, μίντι, φόρεμα με λεπτές τιράντες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της προσωπικής στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες, με την υπογραφή, Dukas. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude  χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε σπαστά μαλλιά, με curtain bangs και όγκο στην κορυφή.

Παρασκευή 26/2

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κοστούμι που εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν huge τάση για ακόμη μια σεζόν και ολοένα και περισσότερες από εσάς το προσθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας και του δίνετε πρωταγωνιστικό ρόλο στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία με την υπογραφή C9 Cloud 9 by L, ένα κοστούμι σε φωτεινό ασημί γκρι που αποτελείται από ένα oversized σακάκι με πέτα, πλαϊνές τσέπες και εντυπωσιακό κλείσιμο στο μπροστινό μέρος και ένα ασορτί boyfriend παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα λευκό βαμβακερό body και ένα ζευγάρι γκρι -ασημί cowboy boots, επίσης C 9 Cloud 9 by L.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ /nude  χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε σπαστά μαλλιά, με curtain bangs και όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα