Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 8/6

Ναι, λατρεύουμε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, από το βασιλικό του κοβαλτίου, που αποπνέει πολυτέλεια και χαλάρωση, παρά τον έντονο τόνο του, μέχρι το navy blue, απόλυτα κλασικό και υπέροχο. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τις φορέσετε από εδώ και στο εξής τόσο σε μονόχρωμα σύνολα ή να τις

συνδυάσετε με εμπριμέ και να δημιουργήσετε μια σειρά από εκπληκτικά Looks. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μεταξωτό μπλε royal σύνολο που φέρει την υπογραφή Elena Makri Mykons και αποτελείται από σεμιζιέ -πουκαμισοφόρεμα και παντελόνα με ανοίγματα στο πλάι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα, επίσης BijouBijou και ένα ζευγάρι λευκά σανδάλια με τιρκουάζ πέτρες, Most Chic. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 9/6

Τα μάξι, αέρινα καλοκαιρινά φορέματα αλλά και τα σύνολα που δίνουν αυτό το εφέ, όπως το cropped top και οι μάξι φούστες, στο ίδιο έντονο χρώμα ή print, αποτελούν χωρία καμία αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστούν με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα, μέχρι σανδάλια. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα πράσινο σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion που αποτελείται από ένα cropped τοπ με βολάν και μια μάξι φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με μπλε πέτρες, i-D Concept Stores και nude σανδάλια, Most Chic. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της τα οποία έπιασε σε ένα haf updo με όγκο στην κορυφή και ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Τετάρτη 10/6

Ναι, όλοι οι ειδικοί της μόδας επιμένουν πως όλες οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους εκείνο το λευκό φόρεμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να σας βγάλει… ασπροπρόσωπες σε κάθε εμφάνισή σας, καθημερινή ή επίσημη. Άλλωστε το ξέρετε πολύ καλά πια πως το λευκό χρώμα είναι απόλυτα καλοκαιρινό, φωτεινό και… αισιόδοξο. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό μακρύ φόρεμα από την εταιρεία μόδας, Access Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σανδάλια, από χρυσή δαντέλα, Pretty Ballerinas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Πέμπτη 11/6

Το σεμιζιέ, ή αλλιώς το πουκαμισοφόρεμα είναι η πιο ωραία, chic και βολική επιλογή για τις εμφανίσεις σας, τόσο τις καθημερινές, στην πόλη και το γραφείο, όσο και για τις διακοπές σε ένα ελληνικό νησί ή σε μια επίσημη πρόταση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι κάθε φορά τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να το συνδυάσετε. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, μονόχρωμα ή με ενδιαφέροντα prints… Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και δώστε του πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Καλοκαίρι σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια χακί δημιουργία από την εταιρεία μόδας, Zini, ένα κοντό σεμιζιέ φόρεμα με όρθιο γιακά, κοντό μανίκι, τσέπες στο στήθος και στα πλαϊνά και ασορτί ζώνη που κλείνει μεταλλικό κρίκο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κολιέ και αλυσίδα στο χέρι, Bijou Bijou και ένα ζευγάρι μαύρα mules, Zara. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα φρέσκο και μοντέρνο udpo και αφήνοντας ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Παρασκευή 12/6

Η ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς το jumpsuit είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα κομμάτι που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα αξεσουάρ σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλές σε διάφορα μήκη και κοψίματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας DOCA, μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα λεπτές ράντες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μενταγιόν από τα κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, master of jewellery and watches και μαύρα σανδάλια DOCA. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα