Έχετε bob; Το τελευταία hairstyle της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ότι ό,τι ωραιότερο για εσάς!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι super ανανεωμένη τον τελευταίο καιρό. Η επιδερμίδα της είναι λαμπερή και επιλέγει make up looks που ακολουθούν τα trends της σεζόν, χωρίς υπερβολές και extravagant πινελιές. Θέλει να τονίζει τα φυσικά της χαρακτηριστικά με minimal τρόπο και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. 

Όσον αφορά στα μαλλιά της είναι κομμένα σε ένα κομψό lob που πολύ της ταιριάζει. Το hair

look της επιμελείται ο Στέφανος Βασιλάκης και το make up της η Γωγώ Νικηφοράκη -οι δυο τους όπως γνωρίζετε ετοιμάζουν καθημερινά και τη Φαίη μας στο Πρω1νό.

Το τελευταίο της χτένισμα μάλιστα είναι ότι ωραιότερο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις όσων από εσάς έχετε το συγκεκριμένο μήκος μαλλιών. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ζέτα βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, “Still Standing Golden Edition”.

Το beauty look της ήταν άκρως καλοκαιρινό και δροσερό. Τα μαλλιά της είχαν τέλειους κυματισμούς με χωρίστρα στη μέση που της χάριζαν ένα retro ύφος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo_Nikiforaki (@gogo_nikiforaki) στις 5 Ιούν, 2020 στις 3:45 πμ PDT

Το συνδύασε με ροδακινί τόνους σε χείλη και ζυγωματικά δημιουργώντας το απόλυτα beach look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou στις 8 Ιούν, 2020 στις 4:00 πμ PDT

Ναι είναι ότι ωραιότερο τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σας, καλοκαιρινές εμφανίσεις. Δείχνει περιποιημένο αλλά όχι με επιτηδευμένο τρόπο.

Μπορείτε φυσικά να το πετύχετε μόνες στο σπίτι αρκεί να έχετε την κατάλληλη συσκευή θερμότητας που σημαίνει το ειδικό ψαλίδι. Μην ξεχάσετε να απλώσετε προηγουμένως προϊόν προστασίας και στη συνέχεια μικρή ποσότητα σπρέι χτενίσματος για να παραμείνουν οι κυματισμοί στη θέση τους για ώρες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα για την ομορφιά και την περιποίηση:

Αυτά είναι τα 5 φον ντε τεν που χαρίζουν λάμψη σε όλο το πρόσωπο -Ποιο θα επιλέξετε;

Chic updo: Είστε καλεσμένες σε γάμο; Δείτε πως θα φτιάξετε το ωραιότερο χτένισμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα