Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 15/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το wrap dress, το υπέροχο ρούχο που… πήρε σάρκα και οστά πολλές δεκαετίες πριν από την αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας, Diane Von Furstenberg. Σκοπός της ήταν η δημιουργία ενός φορέματος που θα είναι κομψό και θα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Και φυσικά τα κατάφερε, αφού βάζουμε στοίχημα πως δεν υπάρχει καμία από εσάς που να μην έχει στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστον ένα. Σε

αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα wrap dress από την εταιρεία μόδας BSB σε πορτοκαλί χρώμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με διάφορα μενταγιόν στο λαιμό, Bijou Bijou και ένα ζευγάρι μεταλλικά δερμάτινα ψηλοτάκουνα mules, σε bronze απόχρωση, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης το χαμηλό pony tail στα μαλλιά της, το οποίο διακόσμησε με μεταξωτό μαντήλι, Longchamp.

Τρίτη 16/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το floral, το υπέροχο αυτό print που ενώ υπάρχει πάντα στην γκαρνταρόμπα σας, του δίνετε πρωταγωνιστικό ρόλο στα looks σας τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι. Και δικαιολογημένα, αφού είναι υπέροχο και θηλυκό. Ακριβώς τη στιγμή που τα λουλούδια ανθίζουν, η θερμοκρασία ανεβαίνει και θυμάστε διακοπές, βόλτες σε ελληνικά νησιά και βραδιές στην παραλία κρατώντας ένα κοκτέιλ στο χέρι. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λουλουδάτο φόρεμα με έξω τους ώμους από την εταιρεία Desiree Fashion.  Μια εικόνα που μας ταξιδεύει νοερά στην εποχή όπου μεσουρανούσε η Brigitte Bardot, μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει ever από τη μεγάλη οθόνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ροζ μεταλλικές peep toe γόβες, με φιόγκο στο πίσω μέρος τους, Billero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -λιλά κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τον όγκο στην κορυφή και τις γυρισμένες άκρες προς τα έξω. Ένα χτένισμα που μας έρχεται από τις προηγούμενες δεκαετίες και συγκεκριμένα από εμφανίσεις της Brigitte Bardot, όπως σας γράψαμε και πιο πάνω και που αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν.

 

Τετάρτη 17/6

Σήμερα θα αναφερθούμε ξανά σε ένα από τα διασημότερα κομμάτια στην ιστορία της μόδας, το wrap dress, που πρώτη λάνσαρε η σχεδιάστρια, Diane Von Furstenberg. Η ίδια θέλησε να δημιουργήσει ένα φόρα κομψό που θα ταίριαζε σε κάθε σωματότυπο. Και φυσικά τα κατάφερε, αφού βάζουμε στοίχημα πως δεν υπάρχει καμία από εσάς που να μην έχει στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστον ένα. Αν και οι περισσότερες το επιλέγετε όλες τις εποχές, το Καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο φόρεμα από την εταιρεία Zini, μακρύ, wrap, broderie με την πλάτη έξω. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ Bijou Bijou και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες -πλατφόρμες, Manebi, σε συνεργασία με τον Sergio Rossi από το 2803 Fashion Loft. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε όπως πάντα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη φράντζα.

Πέμπτη 18/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο must have ρούχα του Καλοκαιριού. Αναφερόμαστε φυσικά στο κοραλί φόρεμα, που αυτό το διάστημα αποτελεί τη Νο1 επιλογή όλων σας -ναι, αφήνοντας στην άκρη το μαύρο που είναι το πιο κλασικό. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, αν ήδη δεν έχετε κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας. Φορέστε το λοιπόν, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, τόσο στην πόλη, όσο και σε ένα ελληνικό νησί στις διακοπές σας και στρέψτε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Ναι, θα έχετε μαυρίσει και το χρώμα αυτό θα κάνει την πιο ωραία αντίθεση. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κοραλί φόρεμα από την εταιρεία μόδας Access Fashion, μίνι με ανοιχτούς ώμους και αποσπώμενη ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα bronze mules, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε όπως πάντα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -λιλά κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο updo με ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Παρασκευή 19/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το φόρεμα -καφτάνι, το Νο 1 must have ρούχο του Καλοκαιριού που πραγματικά μπορεί να φορεθεί παντού. Από το γραφείο και τις βόλτες σας στην πόλη, μέχρι την παραλία και σε έναν γάμο σε ένα ελληνικό νησί. Δεν είναι τυχαίο αυτό, αφού έχει πολλά υπέρ, όπως: Κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους, είναι ανάλαφρο και δροσερό, διατίθεται σε πολλά σχέδια, χρώματα και μήκη και συνδυάζεται τέλεια με σανδάλια, ψηλοτάκουνα πέδιλα, πλατφόρμες και sliders. Ανάλογα φυσικά το στυλ που θέλετε κάθε φορά να έχετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μία δημιουργία που φέρει την υπογραφή της Salty Dream, ένα κοντό φόρεμα -καφτάνι σε μια υπέροχη απόχρωση του γαλάζιου που θα φορεθεί πολύ αυτό το Καλοκαίρι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με αλυσίδες Bijou Bijou και ένα ζευγάρι ταμπά δερμάτινα πέδιλα με χρυσές λεπτομέρειες, Envie Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε όπως πάντα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα